17 Μαρ 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Αρμεγεδδών: Τρία αμερικανικά αεροπλανοφόρα από Μεσόγειο-Περσικό-Ερυθρά ετοιμάζονται για ισοπέδωση της Συρίας

Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησε πριν λίγο το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας αναφέροντας πως αμερικανικά αεροπλανοφόρα μαζί με τις ομάδες μάχης τους ...
προετοιμάζονται για επίθεση στην Συρία από Μεσόγειο-Περσικό Κόλπο και Ερυθρά Θάλασσα.
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς όπως έχουμε ήδη αναφέρει το έδαφος έχει προετοιμασθεί με την επίθεση στο βρετανικό Salisbury και την συντριβή του αμερικανικού ελικοπτερου στα σύνορα Συρίας-Ιράκ με 7 αμερικανούς νεκρούς.
«Παρατηρήσαμε ότι οι ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, τα αεροπλανοφόρα τους μαζί με τις ομάδες μάχης προετοιμάζονται για πιθανή επίθεση στην Συρία. Οι ομάδες μάχης φέρουν πυραύλους κρουζ και έχουν αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στον Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα» είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΓΕΕΘΑ, Sergey Rudskoy.
Ο Rudskoy πρόσθεσε ότι προετοιμάζονται «false flag» χημικές επιθέσεις και αυτές οι προβοκάτσιες θα λειτουργήσουν ως προοίμιο πιθανών αμερικανικών επιθέσεων.
«Εχουμε αξιόπιστες πληροφορίες στην διάθεση μας ότι Αμερικανοί σύμβουλοι έχουν εκπαιδεύσει έναν αριθμό τρομοκρατών στα περίχωρα της πόλης Al-Tanf (εκεί κοντά έπεσε το αμερικανικό ελικόπτερο προχτές). Από εκεί θα ξεκινήσουν προβοκάτσιες με χρήση χημικών στην νότια Συρία».
«Νωρίτερα τον Μάρτιο οι ομάδες δολιοφθορέων είχαν αναπτυχθεί στην ανατολική ζώνη αποκλιμάκωσης στην πόλη Deraa όπου υπήρχαν μονάδες του αυτοαποκαλούμενου FSA».

«Προετοιμάζουν σειρά χημικών επιθέσεων. Θα χρησιμοποιήσουν το γεγονός αυτό για να κατηγορήσουν τις κυβερνητικές δυνάμεις».
«Τα συστατικά για την παραγωγή χημικών όπλων έχουν παραδοθεί στη νότια ζώνη αποκλιμάκωσης υπό τις οδηγίες «ανθρωπιστικών» κονβόι του NGO».
«Μέλη της Hayat Tahrir al-Sham (Jabhat al-Nusra) και της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» προετοιμάζουν χημική επίθεση στις περιοχές Alghabit και Kalbb Lusa  25 χλμ βορειοδυτικά της Ιντλίμπ».
«Οι τρομοκράτες έχουν 20 κοντέινερ γεμάτα χλωρίνη»
Στην Ερυθρά Θάλασσα εντοπίστηκε το αμερικανικό αντιτορπιλικό  USS Derbyship DDG 102 ενώ το αεροπλανοφόρο THEODORE ROOSEVELT CVN71 μαζί με την ομάδα του του έχει λάβει ήδη θέσεις μάχης στον Περσικό Κόλπο. Στην Α.Μεσόγειο όπως αναφέραμε και χτες βρίσκεται ο 6ος Στόλος με μονάδες επιφανείας και υποβρύχια.
Τέσσερα αμερικανικά πλοία και συγκεκριμένα τα USS Oak Hill, Iwo Jima, USS New York, USNS William Mclean ενώθηκαν με τις ισραηλινές δυνάμεις και εκτέλεσαν ασκήσεις.
Φαίνεται ότι είμαστε πολύ κοντά σε τρομαχτικά γεγονότα.
Η μεγάλη κοινή στρατιωτική άσκηση ΗΠΑ-Ισραήλ καθώς και οι 2 ισραηλινές που αφορούσαν πόλεμο σε 5 μέτωπα ολοκληρώθηκαν πριν λίγα 24ωρα.
Ισραηλινός ανώτατος αξιωματικός δήλωσε ότι το σενάριο της άσκησης προσομοιώνει «ρωσικό πρόβλημα» με την χώρα του, ενώ ξεκινά μια μαζική επίθεση στον κυβερνοχώρο, επιθέσεις πυραύλων του «κόκκινου εχθρού» με εκατοντάδες Ισραηλινούς να χάνουν την ζωή τους .
Οι Ισραηλινοί κινητοποίησαν ότι διέθεταν ενώ την γενική στρατιωτική κινητοποίηση επέβλεψαν ο αρχηγός των ισραηλινών ΕΔ, Gadi Eisenkot, με τον Διοικητή της US EUCOM ,Curtis M. Scaparrotti.


Αμερικανοί Πεζοναύτες, χοβερκραφτ, V-22 Ospreys, IronDome, Patriot PAC-3, Arrow 2/3, η «Σφεντόνα του Δαβίδ» , THAAD, TPY-2 ενεργοποιήθηκαν.
pentapostagma.gr/