14 Ιαν 2018

Το παιδι της μαμας ΝΤΟΡΑΣ και συζυγος της Σιας Κοσιωνη ...Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ – ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

mitsotakis-bakogiannisΌταν η οικογένεια Μητσοτάκη θυμάται τις ηρωϊκές στιγμές του Κώστα Καραμανλή είναι πράγματι γραφική. Είναι όμως εγκληματικό να ξεκινούν από το αφήγημα του Βέτο στο Βουκουρέστι και να χαρίζουν τον όρο «Μακεδονία» σε ένα κρατίδιο που διεκδικεί ..
πολιτισμό και εδάφη από την πατρίδα μας!
Με τη γραμμή που χάραξε η κυβέρνηση Καραμανλή για το Σκοπιανό συντάσσεται με συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
«Σήμερα την προσυπογράφουν όλοι, τουλάχιστον δημόσια, πλην του κ. Καμμένου, ο οποίος, αν και την ψήφισε τότε, τώρα πετάει… χαρταετό», λέει. Ωστόσο, αφήνει αιχμές εναντίον όσων επένδυσαν και συνεχίζουν να επενδύουν πολιτικά πάνω στο εθνικό ζήτημα, λέγοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά «με το Σκοπιανό χτίζονται πολιτικές καριέρες, κι ας γκρεμίζεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό».
Ο Κώστας Μπακογιάννης εκτιμά ότι οι ακραίες φωνές που υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία δεν απειλούν τη φυσιογνωμία του κόμματος. «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κόμμα. Και σε ιστορία και σε πολιτικό εύρος. Ολες οι φωνές μπορούν να βρουν τη θέση τους, χωρίς κανείς να ενοχλείται και χωρίς κανείς να στριμώχνεται. Η φυσιογνωμία της ΝΔ δεν απειλείται. Αλλωστε, τη γραμμή του κόμματος την ορίζουν ο πρόεδρος και τα συλλογικά όργανα», αναφέρει.


Απαντούμε:
Λάθος φίλε Κώστα Μπακογιάννη! Την εθνική γραμμή των κομμάτων την χαράζουν οι πλατιές κοινωνικές μάζες δια της ψήφου τους (δημοψήφισμα) και τα συμβούλια πολιτικών αρχηγών και όχι οι Μητσοτάκηδες με τις παρέες τους (Σημίτη – Θεοδωρικάκο – Σπυράκη – Σκυλακάκη). Δεν εκχωρήσαμε κανένα δικαίωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην οικογένειά σας και στους Σημιτικούς κολλητούς σας, για την εργολαβία των εθνικών θεμάτων.
Ο πατριώτης πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με νεότερη παρέμβασή του ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος! Ο Κώστας Καραμανλής ποτέ δεν υπερασπίστηκε τη σύνθετη ονομασία. Είχε πει πως ήταν το αποτέλεσμα της κακής τότε διαπραγμάτευσης με τις απειλές των δυτικών, όπου και τελικά καταλήξαμε στο Βέτο. Δηλαδή, αποτέλεσμα συγκυρίας, τώρα, όλα από την αρχή!
Και γιατί φίλε Κώστα Μπακογιάννη λες πως είναι ακραίοι οι γαλάζιοι Πατούλης (εδώ) και Κασαπίδης (εδώ), επειδή υπερασπίζονται την Ελληνικότητα της Μακεδονίας; Και δεν είσαι εσύ ακραίος που χαρίζεις το όνομα για πλάκα, συνεχίζοντας το έργο της μητέρας σου και του παππού σου; Οικογενειακό σας ζήτημα είναι των Κρητικών να τακτοποιήσετε την Μακεδονία επειδή όπως λέει ο θείος σου, αν διπλώσεις το χάρτη θα πέσει η Κρήτη επάνω στη Μακεδονία;
Έχει λυθεί το θέμα του Συντάγματος των Σκοπίων; Δείτε εδώτις σας λέει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ η Σοφία Βούλτεψη! Σας κάνει ρόμπα Μητσοτάκηδες!
Δείτε τι λέει ο Καραμανλής junior, εδώ,  που βάζει τα νέα χαρακτηριστικά της διαπραγμάτευσης εδώ.
Και πάνω απ’ όλα Μητσοτάκηδες δείτε τι λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος ο αρχηγός του κράτους, εδώ, για το θέμα του ονόματος και για τις αλυτρωτικές διαθέσεις του κρατιδίου.
Εκτίθεστε όλοι στην αγία οικογένεια και βυθίζετε στον εθνικό τάφο και τη Νέα Δημοκρατία. Θα υπερασπιστείτε την οποιαδήποτε «λύση – σούπα» στο Μακεδονικό όπως κάνατε και με το Κυπριακό; Δεν ξεχνούμε!
Υ.Γ.
Το γλέντι που σας ετοιμάζει ο Τζιτζικώστας θα είναι πραγματικό και Μακεδονικό!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com