24 Μαΐ 2018

«Θα σε σκοτώσω» απείλησε ο Μπραντ Πιτ τον Γουάινστιν, όταν έμαθε ότι παρενόχλησε την Γκουίνεθ Πάλτροου

Νέες λεπτομέρειες για τη βραδιά που ο πρώην σύντροφός της, Μπραντ Πιτ επιτέθηκε στον Χάρβεϊ Γουάινστιν για τη σεξουαλική παρενόχληση της Γκουίνεθ Πάλτροου, αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Πάλτροου μιλώντας στην εκπομπή «The Howard Stern Show» είπε πως το, τότε, ζευγάρι ήταν στην πρεμιέρα του Άμλετ στο Μπροντγουέι το 1995, όταν ο Μπραντ Πιτ είδε τον Γουάινστιν και αποφάσισε να του επιτεθεί.



Οι Πάλτροου και Πιτ φεύγουν από την πρεμιέρα της παράστασης Άμλετ στο Μπροντγουέι

Σύμφωνα με την ίδια, ο διάσημος ηθοποιός πέταξε τον πρώην παραγωγό στον τοίχο και του είπε: «Αν την ξανακάνεις να νιώσει άβολα, θα σε σκοτώσω», σημειώνοντας πως ο Πιτ ήταν ότι «καλύτερο για εκείνη» όταν δεν είχε φήμη ή δύναμη.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είπε για πρώτη φορά την ιστορία της στους The New York Times και έγινε μία από τις πρώτες ηθοποιούς που μίλησαν δημόσια για τον Γουάινστιν. Τότε είχε αποκαλύψει πως ο Μπραντ Πιτ είχε έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην παραγωγό, αλλά δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες.



Οι φωτογραφίες από τη βραδιά που σημειώθηκε το περιστατικό, δείχνουν τους δύο ηθοποιούς να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια από το θέατρο.

«Τον αγαπώ γι’ αυτό» δήλωσε η Πάλτροου στη συνέντευξή της στην εκπομπή και πρόσθεσε πως ήταν πολύ «περίεργο» και πως δεν είχε σκεφτεί ότι ο Γουάινστιν θα περνούσε από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, την εποχή της κακοποίησης της . «Το είπα αμέσως στον Μπραντ» είπε η Πάλτροου. «Και είχα ταραχτεί πάρα πολύ με το όλο θέμα, και είχα δύο ταινίες – μόλις είχα υπογράψει να κάνω δύο ταινίες μαζί του».

Οι δυο τους τότε έπεσαν επάνω στον Γουάινστιν στην πρεμιέρα του Άμλετ και η Πάλτροου είπε πως ο Μπραντ τον πέταξε στον τοίχο.



Η Πάλτροου είπε επίσης στην εκπομπή πως οι Times ήταν αυτοί που την κάλεσαν πρώτοι, με τη δημοσιογράφο Τζόντι Κάντορ να την ρωτά αν είχε ποτέ παρενοχληθεί από τον παραγωγό. Και πρόσθεσε πως ήταν πολύ διστακτικά αρχικά για το αν έπρεπε ή όχι να μιλήσει.

Όπως είπε, η δημοσιογράφος έφτασε έφτασε σε αυτήν μέσω της φίλης της Τζένι Κόνερ, η οποία και είπε ότι είχε ακούσει από την ίδια την ηθοποιό πως είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον Γουάινστιν.

«Ήμουν παιδί, είχα υπογράψει συμβόλαιο, ήμουν τρομοκρατημένη» είπε η Πάλτροου στους Times τον Οκτώβριο του συμβάντος. Μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο, ο παραγωγός άρχισε να της κάνει μασάζ και μετά τη ρώτησε αν ήθελε να πάει μαζί του στην κρεβατοκάμαρα. Η ίδια απέρριψε την πρότασή του και έφυγε τρέχοντας σκεπτόμενη «Νόμιζα πως είσαι ο θείος Χάρβεϊ».

Ο Γουάινστιν τότε της είπε να μην πει ποτέ σε κανέναν τι συνέβη μεταξύ τους.