13 Μαΐ 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μονοψήφια ποσοστά στην Μακεδονία… έχει σε όλα τα γκάλοπ η ΝΔ!

Απίστευτο, αλλά κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τα Piperata.gr, οι μετρήσεις όλων των εταιρειών δημοσκοπήσεων, δείχνουν ότι η ΝΔ δεν συγκεντρώνει ...
διψήφια ποσοστά σε κανέναν από τους νομούς της Μακεδονίας!
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Έτσι εξηγείται η εσπευσμένη επιστράτευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για να επισκεφθεί τόσο τα ελληνοτουρκικά σύνορα και τους ακριτικούς νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας, όσο και η επιλογή να προσέλθει για να ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές στη γενέτειρα του πόλη, την Θεσσαλονίκη.
Εξού και οι αλλεπάλληλες συναντήσεις τού Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί του, αλλά και οι θερμές παρακλήσεις προς τον πρώην πρωθυπουργό, προκειμένου να ανακόψει τις προσπάθειες των Καραμανλογενών για δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.
Και σε κάθε περίπτωση, ένας επιπλέον λόγος που ο Κώστας Καραμανλής βγαίνει ευθέως να αποσυνδέει το όνομα του με οποιοδήποτε νεότευκτο δεξιό ή κεντροδεξιό κόμμα, είναι η κατρακύλα της ΝΔ, καθώς αν συνεχιστεί το κλίμα αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δη η Μαρία Σπυράκη, η οποία πρόκειται να πολιτευθεί στην Θεσσαλονίκη, δεν θα βρίσκουν τη ψήφο τους!
piperata.gr