25 Απρ 2018

Σε αλλη χωρα ο υφυπιυργος εαν ειχε πανω του τσιπα θα ειχε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...“Σφάξιμο” Φώτη Κουβέλη “με το… μπαμπάκι” από τον Πάνο Καμμένο…

Ως «τεθλιμμένη χήρα» καθόταν δίπλα στον υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμλνεο, ο αναπληρωτής του Φώτης… Φανούριος Κουβέλης και δεχόταν στωικά τα...
σκληρά επικοινωνιακά χτυπήματα για το θέμα των FREMM που του επέφερε κατά τη διάρκεια της πρωινής συνέντευξης στο υπουργείο.
Ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε να μην ξέρει τίποτα, διέψευσε κάθε συμφωνία με τους Γάλλους για το θέμα, ενώ αν και δεν τον κατονόμασε ως πηγή του δημοσιεύματος της «Καθημερινής», είπε πως περιείχε στοιχεία τα οποία ήταν άγνωστα και στον ίδιο.
Ο υπουργός επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με τους Γάλλους για τη ναυπήγηση γαλλικών φρεγατών, αλλά ουσιαστικά διέψευσε τη φιλολογία περί απόκτησης δύο φρεγατών FREMM με τη μέθοδο της χρονομερισματικής μίσθωσης (leasing), ως ανύπαρκτη, χρησιμοποιώντας μάλιστα εμμέσως και ειρωνικές εκφράσεις.
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε ότι είναι παράδοξο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να οργανώνει ειδική συνέντευξη Τύπου για το θέμα των φρεγατών, επισημαίνοντας πως είναι πρωτοφανές άλλα να λέει ο πρωθυπουργός, άλλα ο κ. Καμμένος και άλλα ο Φώτης Κουβέλης, κάνοντας λόγο για επιπολαιότητα που μας εκθέτει διεθνώς.
http://www.defence-point.gr