25 Απρ 2018

Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ και ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ κανουν παιχνιδι στις εσωκομματικες εκλογες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....

Γελάνε και οι γλάροι του Θερμαϊκού  με το παιχνίδι που στήνει ο Παπαμιμίκος και ο Τζίτζι σ'ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.Κατεβάζουν δυναμικά και επιδεικτικά υποψήφιους προέδρους ΝΟΔΕ στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε Πιερία,Πέλλα και Κιλκίς ενώ αύριο σκάνε υποψηφιότητες σε ...
Ημαθία και Σέρρες. 
Το παλαι ποτέ πουλέν Σαμαρά ,ο πονηρός Αντρέας, έχοντας την κάλυψη Αυγενάκη που τελευταία γίνανε και κολλητάρια ,προωθεί στελέχη και στενούς συνεργάτες του περιφερειάρχη.
Έτσι μετά τον Βράνο στη Β Θεσσαλονίκης,τον Μητράκα στην ΝΟΔΕ  Ανατολικής και τον Θωμαϊδη στην Πέλλα επιχειρούν για τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του κομματικού μηχανισμού στην Κεντρική Μακεδονία.
 Ο Γυφτόπουλος παρακολουθεί "χαλαρά" το σκηνικό καθώς δεν δείχνει διατεθειμένος να συγκρουστεί αλλά αντίθετα ,όπου μπορεί "κόβει" καθαροαιμους μητσοτακικους κάνοντας αρκετούς να απορούν.
Μ'αυτά και με τ'άλλα η Κ.Μακεδονία παραμένει φέουδο του Τζίτζι ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκφράζει την "πελώρια αγάπη" που τρέφει για τον "υπό προθεσμία Πρόεδρο του" όπως χαρακτηρίζει τον Κούλη.