24 Απρ 2018

12χρονος τσακώθηκε με τη μάνα του και… έφυγε διακοπές στο Μπαλί!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αστυνομία στην Αυστραλία προσπαθεί να εξακριβώσει πως ένα 12χρονο αγόρι κατάφερε να κλείσει εισιτήριο από το Σίδνει στο Πέρθ και από εκεί στο Μπαλί και να κάνει όλο αυτό το ταξίδι ασυνόδευτο! Ο μικρός, τσακώθηκε με την μητέρα του και αποφάσισε να… φύγει. Μάλιστα, έμεινε σε πανάκριβο θέρετρο επι 4 ημέρες όπου νοίκιασε και ένα μηχανάκι και ήπιε και μπύρα. Κατάλαβαν που βρίσκεται όταν ένας οικογενειακός φίλος τον είδε στα social media να πλατσουρίζει στην πισίνα του ξενοδοχείου.
«Δεν του αρέσει να του λέμε όχι», δήλωσε η μητέρα του, Έμμα σε τηλεοπτική εκπομπή. Και εύλογα η γυναίκα αναρωτήθηκε πως οι αρχές επέτρεψαν σε ένα 12χρονο να ταξιδέψει ασυνόδευτο χωρίς την έγκιση των γονιών του.
Η οικογένεια, είχε επισκεφθεί παλαιότερα το Μπαλί και η μητέρα εξήγησε ότι ο γιος της είχε προσπαθήσει ξανά να κλείσει εισιτήριο αλλά η προσπάθειά του είχε πέσει στο κενό αφού η αεροπορική εταιρεία ζητούσε επιστολή από τους γονείς. Οι γονείς είχαν ζητήσει μάλιστα από τις αρχές να βάλουν ειδική σήμανση δίπλα στο όνομα του παιδιού τους αφού δεν συμμαζεύεται με τίποτα.

Ο πιτσιρικάς πάλι, που ήθελε να ζήσει την περιπέτεια, είπε ότι το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας του είπε ότι δεν χρειάζεται άδεια από τους γονείς για να ταξιδέψει. Για την ιστορία, το ταξίδι αυτό των 4 ημερών κόστισε 6.000 δολάρια. Σημειώνεται ότι η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί από τις 8 Μαρτίου ότι ο 12χρονος μπορεί να προσπαθήσει να φύγει από την χώρα. Τον ανακάλυψαν στο Μπαλί και όχι μετά από δική τους έρευνα στις 18 Μαρτίου.
Οι γονείς του ταξίδεψαν στο Μπαλί να τον φέρουν πίσω…
newsit.gr