19 Μαρ 2018

Xαμός με γνωστό site στοιχηματισμού - Ήταν παράνομo, τσάκωσαν τα αφεντικά - Τι θα πάθουν οι χρήστες

Στην εξάρθρωση μεγάλου δικτύου παράνομου ηλεκτρονικού στοιχήματος προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης...

Πρόκειται για σελίδα παράνομου στοιχηματισμού, η οποία μάλιστα λειτουργούσε κάτω από την εποπτεία μίας εκ των 24 ιδιωτικών εταιρειών που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας στη χώρα μας. Η εν λόγω μητρική εταιρεία λειτουργούσε παρανόμως και δεύτερη ηλεκτρονική πύλη στοιχημάτων, μέσω της οποίας είχε δημιουργηθεί ένα δίκτυο 400 καταστημάτων (καφενεία και internet cafe) ενώ ο μηνιαίος τζίρος άγγιζε τα 4 εκατομμύρια ευρώ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, έχουν ήδη συλληφθεί ο ιδιοκτήτης. ο φορολογικά υπεύθυνος και ο διαχειριστής της παράνομης ιστοσελίδας στοιχηματισμού ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για έξι ακόμη άτομα, που καταζητούνται.
Παράλληλα, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δεδομένου ότι διερευνάται και η εμπλοκή των ιδιοκτητών – διαχειριστών καφενείων στη Βόρεια Ελλάδα, που λειτουργούσαν ως «υποκαταστήματα» του παράνομου δικτύου.
Η είδηση έχει, προφανώς, προκαλέσει αναστάτωση και στους χρήστες της παράνομης ιστοσελίδας, οι οποίοι και βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο απώλειας των ποσών που στοιχημάτισαν.  
http://newpost.gr/