20 Μαρ 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΚΥΡΗ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ EUROBANK..

Αυτη η συμβαση μεταξυ μας δεν ειναι για χαβαλεδες οπως γραφει ο συνταξας ..αλλα δειχνει οτι η Ν.Δ δεν πιεσε για δανεισμο και πηγε και με τους ορους της αγορας για να λεμε και του στραβου το δικιο!!!Κάθε μέρα που περνά είναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε ..
και αποκαλύπτουμε για τον πολιτικό χαβαλέ του πολιτικού προσωπικού της χώρας..Η αρμόδια επιτροπή οικονομικών θεμάτων της βουλής ανέβασε ..
όλες τις δανειακές συμβάσεις των κομμάτων, μια εξ αυτών είναι και αυτή της ΝΔ με την τράπεζα EUROBANK ύψους 3.000.000 ευρώ και με ημερομηνία.19/11/2010..
Πέραν δε της παραχώρησης των κρατικών επιχορηγήσεων τις οποίες υπέγραψε το εν λόγω κόμμα που διεκδικεί και την εξουσία μέχρι το 2019 εκείνο που έχει πολύ μεγάλη αξία είναι το γεγονός πως η εν λόγω δανειακή σύμβαση έχει παράνομους και καταχρηστικούς όρους οι οποίοι παραβιάζουν αποφάσεις της ίδιας της Τραπέζης της Ελλάδος..
Πιο συγκεκριμένα στην εν λόγω δανειακή σύμβαση και στην σελ 3 άρθρο 5.3 αναφέρει πως εάν το κόμμα της Νέας δημοκρατίας δεν αποπληρώσει εμπροθέσμως την απαίτηση της τράπεζας βαραίνει αυτό το ποσό με τόκο υπερημερίας ύψους 4%..προφανώς για τους πολιτικούς χαβαλέδες που ηγούνται αυτό το κόμμα αλλά και τους εκατοντάδες μετακλητούς υπαλλήλους και συμβούλους που έχει δεν έπεσε στην αντίληψη τους η Πράξη του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος με αριθμό 2393/1996 όπου ορίζει ανώτατο όριο τόκου υπερημερίας στο 2,5%.. 
Αξιο λόγου είναι το γεγονός πως αυτή την απόφαση την είχε υπογράψει ο τότε Διοικητής της ΤτΕ κύριος Λουκάς Παπαδήμος...και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς πως μπορεί να σωθεί αυτή η χώρα τι είδους δανειακές συμβάσεις υπογράψανε με την τρόικα όταν για το ίδιο τους το κόμμα δεν πήρανε χαμπάρι τις παρανομίες της τράπεζας EUROBANK όπου και είναι αιτία ακυρότητας της εν λόγω σύμβασης...
Δείτε λοιπόν την δανειακή σύμβαση αλλά και την σχετική απόφαση 2393/1996 της ΤτΕ για να γελάσει κάθε πικραμένος σε αυτή την χώρα






ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΔΤΕ 2393/1996 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ