22 Φεβ 2018

Εχουν πιει ληγμενα οι ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ και γραφουν οτι ο ΤΣΙΠΡΑΣ τα βρηκε με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για να τιμωρησουν τον ΣΑΜΑΡΑ...απο κοντα και ο ΤΡΑΓΚΑΣ το σιγονταρει...ΠΟΣΟ ρομπες εισασtε???

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κειμενο στο ΣΑΜΑΡΙΚΟ ιστολογιο..κοιμουνται και φτιαχνουν σεναρια..
O δεΤΡΑΓΚΑΣ στην εκπομπη του ειπε οτι τον ενημερωσε δηθεν καποιος ΧΑΝΙΩΤΗΣ οτι ο πατερας της ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ηταν κολλητος του ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τα εχουν βρει ΤΣΙΠΡΑΣ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ για να πουλησουν το ...
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ...!!!ΜΥΛΟΣ γινεται και ο λαος αναστεναζει κατω απο
την μποτα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ....
ΒΓΑΛΤΕ τα ματια σας και αφηστε τον ΕΛΛΗΝΑ να χαροπαλευει...εσεις εχετε κονομησει και κανετε υψηλη πολιτικη ...ΦΤΑΝΕΙ πια με τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑς!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ονειρο που ειδαν τα παιδια του antinews..

Υπόθεση Novartis: Μ’ ένα σμπάρο δυο κερδισμένοι...

Την αλήθεια στο Antinews δεν την φοβηθήκαμε ποτέ και πρέπει και τώρα να την πούμε, με αφορμή την υπόθεση της Novartis. Είναι προφανές ότι έχουν γίνει νομικά εγκλήματα, σας περιγράψαμε προχθές τα όσα έχουν συμβεί με την εισαγγελέα Τουλουπάκη και τις παρεμβάσεις του Παπαγγελόπουλου και άλλων. Μας το επιβεβαίωσε χθες η κ. Βασιλική Θάνου, πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και δεξί χέρι του Τσίπρα στο Μαξίμου. Βγήκε να στηρίξει την Τουλουπάκη επειδή υπάρχουν δικαστές που βλέπουν τα λάθη που έχει κάνει και θέλουν να της αφαιρέσουν τη δικογραφία.
Έχουν γίνει επίσης και παρακρατικά εγκλήματα τα οποία ενδεχομένως να αναδειχθούν στην σημερινή συνεδρίαση της Βουλής. Έχουν τέλος γίνει απίστευτες παρατυπίες, στα όρια του σκανδάλου, με τις κάλπες και με την όλη διαδικασία.
Άλλο, όμως, αυτά τα εγκλήματα που κάνει η κυβέρνηση κι άλλο αυτό καθ’ αυτό το σκάνδαλο. Δυστυχώς κάποιοι καλούνται να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, ότι δεν είναι κλέφτες χωρίς να υπάρχουν στοιχεία ενοχής τους.
Αν βρεθούν στοιχεία, αν τα έχει κρυμμένα η κυβέρνηση, αν τα έχει το FBI θα τα δούμε στη συνέχεια. Η ουσία είναι όμως ότι όποιος είναι ένοχος θα πρέπει να πληρώσει. Αυτό το κλισέ «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο» πρέπει να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.
Αν η κυβέρνηση έστησε μια τέτοια σκευωρία τότε θα πρέπει να πληρώσει με τη χειρότερη τιμωρία. Ομοίως, όσοι αποδεδειγμένα πήραν λεφτά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη ή στην καλύτερη (ή μήπως χειρότερη) περίπτωση τη χλεύη της κοινωνίας.
Αυτά είναι τα δικαστικά συμπεράσματα. Υπάρχουν όμως και τα πολιτικά τα οποία σας τα έχουμε λίγο – πολύ αναλύσει.
Ερώτημα βασικό: Ποιος κερδίζει από τη σπίλωση και μόνο των συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων; Δεν χρειάζεται δηλαδή καν να πάνε φυλακή, απλά και μόνο η λάσπη που θα πέσει. Ποιος κερδίζει απ’ όλο αυτό το παιχνίδι;
Κατά τη γνώμη μας δύο είναι οι κερδισμένοι κι ας βγούμε ψεύτες. Ο ένας είναι ο Αλέξης Τσίπρας για ευνόητους λόγους. Το «λευκό ποινικό μητρώο» και το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς αναδεικνύεται μέσα από τον εξευτελισμό των πολιτικών αντιπάλων.
Ο δεύτερος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι αυτό γιατί καθαρίζει μια και καλή από τα εμπόδια που έχει στη ΝΔ και προχωρά στην «αποδεξιοποίηση» του κόμματος. Καθαρίζει την αυλή του από τον Σαμαρά, τον Άδωνι και όλο το σύστημα που θεωρείται παλαιό ενώ αυτός εκπροσωπεί το καινούργιο ή έτσι νομίζει.
Βεβαίως κερδισμένος είναι και ο Καραμανλής αλλά δεν είναι της παρούσης. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι βγάζοντας από τη μέση τον Σαμαρά και ό,τι αυτός εκπροσωπεί ωφελείται και ο άμεσος πολιτικός αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Κυριάκος που παίρνει δικό του το κόμμα ή έτσι νομίζει.
Βγάζοντας από τη μέση τον Βενιζέλο και τον Στουρνάρα κάποιοι κερδίζουν πολιτικά στον κεντροαριστερό χώρο αφού μένει ελεύθερο το πεδίο να κυριαρχούν. Το ίδιο και με τον Αβραμόπουλο και ούτω κάθε εξής.
Αυτό που θα δούμε το επόμενο διάστημα είναι μια ψεύτικη μάχη του παλιού με το νέο. Του χρεοκοπημένου (όπως θα λένε κάποιοι) πολιτικού συστήματος με το νέο που εκπροσωπεί (έτσι πιστεύουν) ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Τα ύστερα του κόσμου.
Δεν είναι κι άσχημο σχέδιο. Μ’ ένα σμπάρο δυο κερδισμένοι.