22 Φεβ 2018

ΔΕΙΤΕ ποιοι ειναι οι συνεργατες του ΣΑΜΑΡΑ που εκαναν το επεισοδιο χθες στην ΒΟΥΛΗ....ΓΝΩΣΤΑ νουμερα μειωμενου πολιτικου IQ και εντελως ΟΥΦΟ..ΕΧΑΣΑΝ τις καρεκλες και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ!!!!

Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ τους δινει μια συμβουλη...Δεν είναι όλες οι μέρες, οι ώρες, οι καταστάσεις, οι στιγμές, ίδιες. Δεν είναι τα λόγια ο μόνος τρόπος να εκφραστείς, να μιλήσεις, να ακουστείς.Το επεισόδιο ήταν τόσο σοβαρό, που επενέβη η φρουρά προκειμένου να επικρατήσει ηρεμία και
κατέγραψε το όλο γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες..
τα άτομα που επιτέθηκαν με εμφυλιοπολεμικές εκφράσεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχαν λάβει άδεια εισόδου στη Βουλή, έπειτα από αίτημα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά.Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών, για τους Κωνσταντίνο Τσιμάρα, Φώτη Σιάνη, Γιώργο Λουλουδάκη και Κωνσταντίνο Κόλλια, στελέχη της Ν.Δ. επί προεδρίας Σαμαρά, που είχαν καταλάβει κορυφαίες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό.
Ο μεν Κ. Τσιμάρας έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της Ν.Δ. από το 2012 μέχρι το 2016, ενώ ο Φώτης Σιάνης έχει υπάρξει επικεφαλής του Τομέα Εκλογικών Αντιπροσώπων στη Ν.Δ. (στις εσωκομματικές εκλογές ήταν προσκείμενος στον Αδωνι Γεωργιάδη).
Ο Γ. Λουλουδάκης ήταν γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. από το 2013 μέχρι την αποχώρηση Σαμαρά.