Στην ζωή ενίοτε παίρνεις αυτό
που αξίζεις, όμως αδυνατώ να συνυπάρξω με την παράνοια των ημερών για δύο άγνωστους-μέχρι χθες-που έχουν γίνει το κέντρο του κόσμου για την εγχώρια σόου μπιζ.
Ομιλώ και γράφω για τον κύριο Παπαγιάννη και την κυρία Παυλίδου-πρώηνΦερεντίνου-ο καυγάς των οποίων έδωσε μια καλή ευκαιρία σε όλους να ασχοληθούμε μαζί τους επισταμένως.
Μέχρι πρότινος ουδείς ασχολείτο με τις υποκριτικές τους ικανότητες ή την παράσταση που παίζουν και χρειάστηκε ένα επεισόδιο για να γίνουν viral και το θέμα να πουλάει σαν ζεστό ψωμί από τον φούρνο.      
Καλά να πάθουμε, γιατί στην τελική έχουμε την σόου μπιζ που μας αξίζει, αυτή που μόλις μας προσφέρει κάτι με αίμα, πέφτουμε πάνω της σαν λυσσασμένοι και πεινασμένοι λύκοι.
Την έδειρε, δεν τη έδειρε, τον έγδαρε δεν τον έγδαρε, έτσι έγινε το επεισόδιο λέει η Παυλίδου, όχι δεν έγινε έτσι λέει ο Παπαγιάννης και εν τω μεταξύ, το μυαλό των σκεπτόμενων ανθρώπων έχει γίνει πουρές!
Γιατί στην τελική δεν κάνουν μια αναπαράσταση του συμβάντος σε ζωντανή σύνδεση με όλα τα κανάλια;
Έτσι θα καταλάβουμε όλοι τι συνέβη μετά την παράσταση όταν ο Παπαγιάννης φέρεται να «επιτέθηκε» και να χτύπησε την Παυλίδου σύμφωνα με την ίδια.
Ο ίδιος το αρνείται και δηλώνει γδαρμένος από την συμπρωταγωνίστριά του σε μια υπόθεση που τα ΜΜΕ την έχουν ξεχειλώσει τόσο, ώστε σε λίγο-αν δεν έχει ήδη συμβεί-θα καταντήσει γραφική.
Προσωπικά και παρότι χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ γνώριζα ελάχιστα πράγματα για τον κύριο Παπαγιάννη που παντρεύθηκε την «Μαρία την άσχημη καλέ» όπως με ενημέρωσε η φίλη μου η Τζένη.
Με προέτρεξε μάλιστα να κάνω δυο-τρία τηλέφωνα σε γνωστούς και φίλους προκειμένου να μάθω παρισσότερα για το επεισόδιο που σημάδεψε τις πρώτες ημέρες του 2018.
Της είπα κοφτά να μην τολμήσει να μου το πει ξανά και λυπήθηκα ακόμη μια φορά που δεν ζει πλέον ο Τζιμάκος.
Θα το έκανε σούπερ σκετς στην επόμενη παράστασή του με εγγυημένο το γέλιο για την κατάντια μας, να ασχολούμαστε με τα ασήμαντα και να ξεχνάμε τα σημαντικά.
Κρίμα...   
http://newpost.gr/