17 Ιαν 2018

Εκαναν ενα λαικο -κοινωνικο κομμα που ηταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..Κομμα νεοφιλελευθερο αντικοινωνικο και κομμα εξωγηινων..ΝΤΡΟΠΗ εμεις δεν αγωνιστηκαμε για τους λιγους ..κυριοι..ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ βουλευτακια σας σερνουν απο την μυτη οι ΦΕΛΛΟΙ...

Μαξίμου
Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε το άρθρο για τις αποζημιώσεις εργαζομένων όταν πτωχεύουν επιχειρήσεις....ΕΧΕΙ ξεσηκωσει σαλο στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και στην Ελληνικη κοινωνια ..ακομα μια φορα η παρεα του ΚΟΥΛΗ εδειξε το απανθρωπο προσωπο της.

ΕΝΑ προσωπο που δεν εκφραζει την κοινωνικη της βαση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ουτε τους υγιεις επιχειρηματιες ,,'
Μονο τα ΛΑΜΟΓΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ της αρπαχτης χαιρονται με αυτες τις επιλογες του ΚΟΥΛΗ του εξωγηινου,,,

- «Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε το άρθρο που αποζημιώνει πρώτα τους εργαζόμενους σε περίπτωση πτώχευσης μίας επιχείρησης.

- »Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε επίσης τη διάταξη για την απεργία στα πρωτοβάθμια σωματεία, υποστηρίζοντας απροκάλυπτα (ή "ξετσίπωτα" όπως λέει ο λαός) μία εξαιρετικά επιθετική ρύθμιση σε βάρος του απεργιακού δικαιώματος: Απέναντι στην πρόβλεψη να αποφασίζεται η απεργία από το 50%+1 της συνέλευσης των εργαζομένων, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απαιτούσε απόφαση από το 50%+1 του συνόλου των εργαζομένων, δηλαδή από τον διπλάσιο αριθμό».