28 Νοε 2017

ΜΗΠΩΣ το συνεδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πρεπει να γινει για την εκλογη ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ?

Κατορθωμα που μονο οι ΚΟΥΛΗΔΕΣ ,ΑΔΩΝΙΔΕΣ ,ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ και οι διαφοροι τυχαρπαστοι ΜΠΟΡΟΥΝ να το πετυχουν....
Να διαλαλεις οτι επιασες τον ΚΑΜΜΕΝΟ με την γιδα στην πλατη και να φευγεις με ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ηττα απο την ΒΟΥΛΗ...αν ΟΧΙ με την γιδα στην πλατη.

Τους στηνουν συνεχεια τρολιες οι φραπεδατοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ....και απο την χαρα τους οτι θα ριξουν την κυβερνηση,εχουν γινει οι πρωτοι καρπαζοεισπρακτορες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πολιτκης ζωης.
Δεν γινεται ρε παιδια να εισαστε τοσο ΜΕΓΑΛΟΙ χαβαλελεδες..
Η παραταξη αυτη ειχε τους ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ και τωρα εσεις εισαστε τα παιδια της καρπαζιας.
ΔΕΝ εχετε το επιπεδο να κρατησετε το υψος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ των πολιτικων γιγαντων που υπηρετησαν αυτην την ΠΑΡΑΤΑΞΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΤΣΑΤΣΟΣ,ΑΒΕΡΩΦ ,ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ και τοσοι αλλοι .....ειχε την τιμη αυτη η παραταξη να διατελεσουν στελεχη της.
ΚΑΙ τωρα η συγκριση ο ΑΔΩΝΙΣ ,ο ΒΟΡΙΔΗΣ ,ο ΦΩΤΗΛΑΣ,η ΞΑΦΑ και κατι λιμα που εχει μαζεψει γυρω του ο ΚΟΥΛΗΣ...
Η παραταξη σερνεται πισω απο τις επιθυμιες των μιντιαρχων και καποιων παρωχημενων δημοσιογραφων που τωρα ειναι στην απεξω και ψαχνουν τον τροπο να βγουν ξανα στο κουρμπετι γαι να μας φλομωσουν με τα ψεματα τους ....
Οι συστημικοι αστερες που μαζι με τους διαπλεκομενους πολιτικους εφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ στον πατο...
Κατηγορια πτηνου ολοι αυτοι οι τυποι.....που σας ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ.....
ΦΙΔΙΑ της αριστερας και της ακροδεξιας που αλλιωνουν την φυσιογνωμια του χωρου της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ.
Με αυτους δεν γινεται χωριο..το ενστικτο του ΕΛΛΗΝΑ πολιτη το εχει αντιληφθει και δυστυχως αποτυπωνεται σε ολες τις τελευταιες ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...
ΠΡΕΠΕΙ σοβαρα εαν καποιοι εκει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βουλευτες εχουν κακαλα να θεσουν το θεμα....για την αλλαγη ΤΩΡΑ της ηγεσιας.....για το δικο τους καλο..
ΓΙΑΤΙ πολλοι απο αυτους δεν θα ειναι βουλευτες την επομενη τετραετια..
ΛΕΒΕΝΤΕΣ ...Ιδου η ΡΟΔΟΣ και ιδου και το ΠΗΔΗΜΑ....
ΑΛΛΙΩΣ εαν χαθουν οι επομενες εκλογες  θα εγινεται οι μεγαλυτεροι καρπαζοεισπρακτορες της ιστοριας μας.......η ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ που ειναι διπλα στα γραφεια θα κανουν εισαγωγη ντοματας απο ολες τις χωρες του κοσμου.......το εθιμο της La Tomatina θα το γιορταζουν οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ τουλαχιστον ενα μηνα..