19 Νοε 2017

ΤΡΕΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ!


Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ένιωσαν εθνικά υπερήφανοι για τα ΙΜΙΑ, όσοι θησαύρισαν με την απάτη του Χρηματιστηρίου, όσοι βολεύτηκαν από τους δεκάδες χιλιάδες διορισμούς ανεπρόκοπων τεμπέληδων, όσοι έκαναν αρπαχτή από δουλειές μαϊμού του δημοσίου, όσοι σήμερα κάθονται σπίτι τους και τους έρχεται ο μισθός από κάποια υπηρεσία χωρίς να τους έχει δει ποτέ κανείς, όσοι πήραν δάνεια για να χτίσουν βίλες και να τα βγάλουν σε offshore, αντί να τα κάνουν επένδυση στην επιχείρησή τους.

Και τώρα το ρεπορτάζ για τα γίδια:
Από τα ξημερώματα οι εφορευτικές επιτροπές έδωσαν και πάλι το παρών στα εκλογικά τμήματα τα οποία αυτή την ώρα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές από τις 8πμ έως τις 8μμ.
Προσοχή: Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή. Ο εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα εκλογικά τμήματα.
Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Χρηματική συμμετοχή δεν υπάρχει, όποιος το επιθυμεί, όμως, θα μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.
Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιβιζάτο, θα είναι γνωστά περίπου στις 10 το βράδυ, εκτός κι αν παρουσιαστούν προβλήματα στη ψηφοφορία.
Η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου αφιερώθηκε σε ανταλλαγή πυρών για το debate. O Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατηγόρησε τη Φώφη Γεννηματά ότι δεν ήθελε τον διάλογο.
Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ανταλλάξει με τους υπεύθυνους της επιτροπής Αλιβιζάτου για το θέμα και στα οποία φαίνεται η διάθεση της κυρίας Γεννηματά να γίνει η τηλεμαχία.
Είναι πριν την κήρυξη εθνικού πένθους οπότε ήταν μονόδρομος πλέον το Σάββατο, απάντησε η πλευρά Ανδρουλάκη, παραπέμποντας και στη συνέντευξη Αλιβιζάτου στα χθεσινά «ΝΕΑ».
Και οι δύο υποψήφιοι πάντως στις δηλώσεις τους ξεκαθαρίζουν ότι την επόμενη ημέρα η ενότητα είναι εγγυημένη, όποιος κι αν είναι ο νικητής.
ο κεντροδεξιος