19 Οκτ 2017

Άγγελοι της Victoria Secret: και κουκλάρες και ζάμπλουτες! ΔΕΙΤΕ τους αστρονομικούς μισθούς τους! (ΦΩΤΟ)


   Το ετήσιο σόου μόδας της Victoria Secret είναι μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες στιγμές της χρονιάς για την παγκόσμια 
βιομηχανία μόδας. 

Για να φορέσει κάποιο μοντέλο τα
πολυπόθητα «φτερά» και να γίνει ένας από τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret θα πρέπει να έχει καταγράψει … χιλιόμετρα στις πασαρέλες, όμως η ανταμοιβή είναι εξόχως ικανοποιητική.
Είναι ενδεικτικό, πως σύμφωνα με το Business Insider, πέντε από τα μοντέλα που συμμετείχαν στο σόου της Victoria’s Secret το 2016 συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο πλούσιων και πιο καλοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Στα 5 εκατομμύρια δολάρια ανέρχεται η αμοιβή της Αλεσάντρα Αμπρόσιο για την παρουσία της στο σόου της Victoria’s Secret. Το 36χρονο μοντέλο έχει, σύμφωνα με τη Daily Mail, συνολική περιουσία ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Απαριθμεί 8,5 εκατομμύρια follower στο Instagram, ενώ σε σόου της Victoria’s Secret εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2004. 
Λιου Γουέν 

Το εντυπωσιακό μοντέλο από την Κίνα αμείβεται με 7 εκατομμύρια δολάρια για να περπατήσει στην πασαρέλα του σόου της Victoria’s Secret. Η συνολική περιουσία του 28χρονου μοντέλου ξεπερνά ήδη τα 37 εκατομμύρια δολάρια. Τζίτζι Χαντίντ

Με εννέα εκατομμύρια δολάρια αμείφθηκε η Τζίτζι Χαντίντ για την παρουσία της στο σόου της Victoria’s Secret το 2016. Το 21χρονο μοντέλο απαριθμεί περισσότερους από 34 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.
Κένταλ Τζένερ

Η 20χρονη Κένταλ Τζένερ είναι το τρίτο πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και το δεύτερο καλύτερα αμειβόμενο στα σόου της Victoria’s Secret (η Ζιζέλ έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες). Το 2016 έλαβε 10 εκατομμύρια δολάρια για την παρουσία της στο σόου.
Αντριάνα Λίμα

Με αμοιβή 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων, η Αντριάνα Λίμα έγινε το 2016 το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στα σόου της Victoria’s Secret. To σύνολο της περιουσίας της Βραζιλιάνας καλλονής ξεπερνάει τα 75 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή: enikonomia.gr (από Business Insider)