22 Σεπ 2017

Αρχισαν και οι ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ τωρα να κτυπουν τον ΚΟΥΛΗ......ΕΡΧΟΝΤΑΙ γλεντια με κορνεδες...

Χριστίνα Σιδέρη: "Δεν ξέρω αν εγώ είμαι η ακραία κύριε Μητσοτάκη άρα η κακιά και εσείς ο μετριοπαθής άρα ο καλός πλην όμως αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι όποιος μιλάει με μένα ξέρει που "πατάει" άσχετα αν συμφωνεί ή όχι, ενώ όποιος μιλάει με εσάς έχει την αίσθηση ότι προσπαθείτε να τα έχετε καλά
με όλους όσους ιδεολογικά δεν ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, ενώ κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να συγκρούεστε με αυτούς που πραγματικά ανήκουν εκεί. Μη βαυκαλίζεστε γιατί δεν χαίρεται καμιάς εκτίμησης από τους ανθρώπους που έχτισαν τη Νέα Δημοκρατία.
Γύρω σας βρίσκονται μόνο αυτοί που έχουν κάτι να κερδίσουν από εσάς ή από αυτό που εκπροσωπείτε ..... έναν επίδοξο πρωθυπουργό.
Όσοι είναι έντιμοι με τον εαυτό τους θα το παραδεχτούν ακόμα και αν δεν το κάνουν δημόσια. Όπως κάποτε είπα στην αδερφή σας, με την οποία έχετε απόλυτη ομοιότητα, μεγάλες φιλοδοξίες πέρα των δυνατοτήτων σας, μεγάλη εξάρτηση από εξωγενή κέντρα εξουσίας, παντελή έλλειψη πατριωτισμού, μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας, έπαρση, δουλοπρέπεια απέναντι στην αριστερά, έφεση στις μηχανοραφίες, μηδενική ηθική, κενοδοξία και το χειρότερο από όλα νοοτροπία τσιφλικά απέναντι σε κολίγους, χαρακτηριστικά τα οποία εσείς τα μεταφράζετε ως μετριοπάθεια και εμείς ως ραγιαδισμό, μπορείτε μία φορά να κοροϊδέψετε για τις προθέσεις σας αλλά αν κάποιος σας γνωρίσει δεν πρόκειται ποτέ να σας εμπιστευτεί. Εν κατακλείδι, αυτοί που βρίσκονται δίπλα σας είναι αυτοί που τους διαλέξατε εσείς όχι για τις δυνατότητες ή τις ικανότητες τους αλλά γιατί με πλείστους τρόπους τους έχετε στο χέρι.
Είτε από φιλοδοξία, είτε από φιλοχρηματία, είτε από κενοδοξία, ενώ έχετε απέναντι όλους αυτούς που θα σας ήταν πιστοί και αφοσιωμένοι αν και εφόσον το αξίζατε.
Απλά δεν αντέξατε να τους κερδίσετε γιατί το σάπιο δεν μπορεί για πολύ να ξεγελάσει κυρίως αυτούς που δεν θέλουν να κερδίσουν κάτι από εσάς αλλά παίζουν παθιασμένα και μόνο για τη φανέλα. Πολλοί σιωπούν γιατί αγαπούν τη Νέα Δημοκρατία και τη βλέπουν να κατακρημνίζεται στα χέρια σας, θεωρούν ότι κανείς δεν μπορεί να τους διώξει από το "σπίτι" τους και δηλώνουν παρόντες για να ξαναπάρουν πίσω το κόμμα.
Άλλοι σας θεωρούν το μη χείρον βέλτιστο και κάποιοι σας "υπηρετούν" όπως θα υπηρετούσαν οποιονδήποτε αρχηγό. Πάντως δεν σας αγαπούν, δεν σας θαυμάζουν και δεν είναι παθιασμένοι μαζί σας. Αυτό είναι κάτι που δεν θα το ζήσετε ποτέ.
Γιατί το πάθος, την αγάπη και το θαυμασμό τα προκαλούν η αξιοσύνη και η λεβεντιά. Δεν έχετε τα κότσια να συνεπάρετε τα πλήθη γιατί δεν είσαστε ηγέτης.
Είσαστε μία μετριότητα.
Είστε το μη χείρον βέλτιστο και το αναγκαίο κακό και ας προσπαθείτε μάταια να τα καλύψετε αυτά πίσω από τη δήθεν μετριοπάθεια. Δεν την επιλέγετε απλά δεν είσαστε ικανός για κάτι περισσότερο. Υ.Γ Τελικά οι λαοί έχουν τους "ηγέτες" που τους αξίζουν. Εμείς κάνουμε μόνο για Τσίπρες και Μητσοτάκηδες, όλους τους ικανούς και τους άξιους διαχρονικά τους έχουμε "σταυρώσει"