22 Αυγ 2017

Με Σαλπιγγίδη, Δεβετζή και Ντανιέλ Μπατίστα το «Survival Secret» στο καναλι ΕΨΙΛΟΝ...

Ποιοι διάσημοι έχουν κλείσει για το «ελληνικό Survivor» του καναλιού Ε, που θα φιλοξενηθεί στην Κουρούτα - Πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου

Η περσινή ασύλληπτη επιτυχία του
Survivor ανάγκασε τα στελέχη των καναλιών να επενδύσουν φέτος σε παρόμοια τηλεοπτικά προγράμματα.

Έτσι, στον ΣΚΑΙ θα δούμε φέτος το Survivor 2, στον ΑΝΤ1 το Νomads, ενώ στο Ε θα προβληθεί το Survival Secret, το «ελληνικό Survivor», που θα φιλοξενηθεί στην παραλία της Κουρούτας και θα κόψει πρώτο το νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στις 11 Σεπτεμβρίου.

H αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καναλιού, που πέρασε από τον Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη, δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τον προγραμματισμό για την προβολή του συγκεκριμένου προγράμματος.

Άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, του τραγουδιού, του μόντελινγκ και γενικότερα της σόουμπιζ, έχουν υπογράψει ή συμφωνήσει προφορικά, για να πάρουν μέρος στο Survival Secret. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλεισμένοι και τυπικά είναι η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα, ο εν ενεργεία παίκτης και αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου Κώστας Οικονόμου, ο πρωταθλητής της πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ και οι μουσικοί Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, γνωστοί ως «Droulias Brothers».


Δημήτρης Σαλπιγγίδης


Μαρία Ματσούκα


Πηγή Δεβετζή


Ντανιέλ Μπατίστα


Κώστας Οικονόμου


Προφορικά φέρονται να έχουν συμφωνήσει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, αλλά και της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, η τραγουδίστρια Μαρία Ματσούκα, αδελφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα και το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή. Φυσικά, στο ριάλιτι θα συμμετάσχουν και καθημερινοί άνθρωποι που δήλωσαν συμμετοχή, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 5.000!

Το Survival Secret θα διαρκέσει τρεις μήνες και το χρηματικό έπαθλο για το νικητή θα ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ. Όμως, θα δοθούν δώρα και στους υπόλοιπους που θα φτάσουν μέχρι το τέλος και συγκεκριμένα ο δεύτερος θα κερδίσει ένα ακίνητο, ο τρίτος ένα αυτοκίνητο και ο τέταρτος μία μηχανή.

Οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ θα ξεχωρίζουν από το χρώμα, πιθανότητα κόκκινο και πράσινο και όχι σε «διάσημους» και «μαχητές». Εξάλλου, οι δύο ομάδες θα είναι μεικτές, με αναγνωρίσιμους παίκτες, αλλά και ανθρώπους άγνωστους στο ευρύ κοινό.

Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.