7 Αυγ 2017

ΚΡΥΒΟΥΝ μεγάλο σκάνδαλο! ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ εκατομμύρια (μολυσμένα) αβγά...


 Κάποιοι μας είχατε τρελάνει με τον θαυμασμό σας για την αποδοτικότητα της Ολλανδικής γεωργίας.
Για να στηρίξετε τις θέσεις σας αυτές, μπερδεύατε την πραγματική παραγωγή της με το εμπόριο για να μπορέσετε να

κατηγορήσετε ακόμα πιο πολύ τους Έλληνες αγρότες.

Σήμερα, τσιμουδιά για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΑΒΓΑ, όπου εκατομμύρια έχουν ανακληθεί καθώς είναι μολυσμένα με το εντομοκτόνο fipronil που η χρήση του απαγορεύεται σε ζώα που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Και δεν πρόκειται μόνον για έναν παραγωγό, αλλά για 180 (εκατόν ογδόντα!) αβγοπαραγωγικές φάρμες στην Ολλανδία! 180 φάρμες, που στον αγώνα τους να είναι παραγωγικές, σε συνθήκες τραγικές για τις κότες, χρησιμοποιούσαν παρανόμως το fipronil για να καταπολεμήσουν τις ψείρες, τετράνυχους και τσιμπούρια που αναπτύσσονται σε αυτές τις συνθήκες.


Να σημειωθεί ότι οι Ολλανδικές αρχές αρνούνται να κατονομάσουν τις φάρμες που χρησιμοποιούσαν το εντομοκτόνο που κάνει ζημιές στα νεφρά, το συκώτι και τον θυρεοειδή των ανθρώπων. Δίνουν μόνον τους κωδικούς για να καταστρέψουν οι καταναλωτές τα αβγά.

Αυτού του είδους η αποδοτικότητα είναι αυτή που θαυμάζουν κάποιοι ακραίοι φιλελεύθεροι (κυρίως) για να μπορέσουν να τονίσουν πόσο χάλια είναι οι αγρότες στην Ελλάδα.

Να την χαίρεστε την παραγωγικότητα που βασίζεται σε υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών και σε πλήρη βιασμό της φύσης