21 Αυγ 2017

ΠΑΛΙ σανο σας ταισαν οι συστημικες ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.....Και φυσικά ο καραγκιόζης Μπουτάρης δεν ήταν συμμαθητής της Λάσκαρη

Διαβάζω στην επίσημη σελίδα της Λάσκαρη:

Η Ζωή Λάσκαρη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 1944. Το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή Κουρούκλη. Φοίτησε στην σχολή...


Βαλαγιάννη, στην σχολή καλογραιών Καλαμαρί και στην σχολή του Πέλλου Κατσέλη. Το 1959, σε ηλικία μόλις δεκαπέντε χρονών στέφθηκε Σταρ Ελλάς (και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη)

Διαβάζω στη wikipedia:

Ο Γιάννης Μπουτάρης, γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1942 στη Θεσσαλονίκη, είναι Έλληνας επιχειρηματίας και πολιτικός... Φοίτησε στο δημοτικό σχολείο του Πειραματικού Σχολείου του ΑΠΘ, στο γυμνάσιο του Κολλεγίου Ανατόλια και σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Διαβάζω και στο iefimerida ή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και αλλού, χωρίς να μπορώ να καταλάβω αν τα περί συμμαθητών είναι του Μπουτάρη ή παπαριές των ιστοσελίδων:

Ο συμμαθητής της Ζωής Λάσκαρης και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλά με τα πιο γλυκιά λόγια για την μεγάλη ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στην απώλεια της Ζωής Λάσκαρης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ήταν συμμαθητές, καθώς πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, στο κέντρο της πόλης.

«Ήμασταν φίλοι, ήταν ένα σπάνιο είδος. Ένα αυτόνομο πλάσμα, ανεξάρτητο, που χαρακτήρισε την δεκαετία του ’60» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.