22 Αυγ 2017

ΟΙΕΛΕ σε ΠΟΕΔΗΝ: “Πάτε να ξεπλύνετε το σκάνδαλο με τους πλαστούς τίτλους από Ιδιωτικά που εξασφάλιζαν 1000 μόρια στο ΑΣΕΠ”

Στο κείμενο της αγωγής είναι εμφανής η πρόθεση της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ να «ξεπλυθεί» ένα από τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά σκάνδαλα στη χώρα, η έκδοση παράνομων τίτλων σπουδών από ιδιωτικά σχολεία-φαντάσματα και ο ...
διορισμός των κατόχων τους στο δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κείμενο της αγωγής τα σχολεία αυτά χαρακτηρίζονται «νόμιμα» και οι μαθητές – που δεν παρακολουθούσαν μαθήματα και εργαστήρια, δεν έδιναν εξετάσεις και έπαιρναν άκοπα το είκοσι που τους εξασφάλιζε 1.000 μόρια στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, άρα και σίγουρο διορισμό – αποκαλούνται «ανύποπτοι»!
«ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ» ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟ 2014 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ
Χθες αναφερθήκαμε στην αδιανόητη απόπειρα, μέσω κατάθεσης αγωγής, της ΠΟΕΔΗΝ για πολιτική και οικονομική εξόντωση της ΟΙΕΛΕ. Στο κείμενο της αγωγής είναι εμφανής η πρόθεση της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ να «ξεπλυθεί» ένα από τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά σκάνδαλα στη χώρα, η έκδοση παράνομων τίτλων σπουδών από ιδιωτικά σχολεία-φαντάσματα και ο διορισμός των κατόχων τους στο δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κείμενο της αγωγής τα σχολεία αυτά χαρακτηρίζονται «νόμιμα» και οι μαθητές – που δεν παρακολουθούσαν μαθήματα και εργαστήρια, δεν έδιναν εξετάσεις και έπαιρναν άκοπα το είκοσι που τους εξασφάλιζε 1.000 μόρια στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, άρα και σίγουρο διορισμό – αποκαλούνται «ανύποπτοι»!
Στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι ο μέσος πολίτης που πληροφορείται για την υπόθεση είναι εύλογο να συνδέσει την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ με περίεργα συμφέροντα, καθώς την τακτική της αγωγής, ώστε να φιμωθεί η ΟΙΕΛΕ ακολούθησαν και οι εκπρόσωποι των σχολαρχών, όταν ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ το 2014 ως εκπρόσωπος των ελλήνων εργαζόμενων στο Advisory Group για το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων έφερε αποκαλυπτικά στοιχεία για την έκδοση 2000 παράνομων τίτλων σπουδών μόνο από ιδιωτικά ΤΕΕ της Άρτας!
Προκειμένου να «φρεσκάρουμε» τη μνήμη των εκπροσώπων της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά και για να πληροφορηθεί η ελληνική κοινωνία για το μέγεθος του πρωτοφανούς σκανδάλου με τους παράνομους τίτλους, η ΟΙΕΛΕ θα φέρνει στη δημοσιότητα καθημερινά συγκλονιστικά στοιχεία της υπόθεσης που κατατέθηκαν από τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ στην Κομισιόν.