22 Αυγ 2017

ΠΡΟΚΛΗΣΗ..Η απόλυτη χλιδή - Ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας ξόδεψε 100 εκατ. δολάρια για τις διακοπές του!

Πριν επιλέξει κανείς το μέρος των διακοπών του αλλά και τη διάρκεια «βάζει κάτω» τα οικονομικά του και καταρτίζει ένα μίνι... προϋπολογισμό. Βέβαια, αυτός ο κανόνας αφορά τους περισσότερους αλλά όχι όλους. 

Πάρτε για παράδειγμα τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν που ξόδεψε 100 εκατομμύρια δολάρια για τις καλοκαιρινές διακοπές του στο Μαρόκο!
Όπως αναφέρει το independent.co.uk τον Σαουδάραβα βασιλιά υποδέχθηκε ο ίδιος πρωθυπουργός του Μαρόκου Σααντεντίν Οθμανί στο αεροδρόμιο της Ταγγέρης.
Ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας αναχωρούσε για το θερινό του ανάκτορο συνολικού εμβαδού 74 στρεμμάτων!
Ο Σαουδάραβας βασιλιάς έφθασε συνοδεία χιλίων ατόμων στο Μαρόκο, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, ενώ είχαν γίνει ήδη κρατήσεις στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της πόλης για τους υπουργούς, συμβούλους και συγγενείς του.
Μόλις την περασμένη χρονιά ο Σαουδάραβας Βασιλιάς είχε κάνει εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στο θερινό ανάκτορο με την οικοδόμηση νέων κτιρίων, την κατασκευή ενός ελικοδρομίου καθώς και μιας τεράστιας τέντας για τη διασκέδαση των φιλοξενουμένων.
Φέτος η άφιξη του Σαλμάν στο Μαρόκο χαιρετίστηκε από τα τοπικά ΜΜΕ ως μια καλοδεχούμενη ενέργεια που δίνει ώθηση στην τοπική οικονομία, που θα συνεισφέρει συνολικά το 1,5% των εισόδων της χώρας από τον τουρισμό.
Φωτογραφία: H Ταγγέρη 
Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν επιστρατευτεί 100 μαύρες πολυτελείς Mercedes και Range Rover για να συνοδεύουν το βασιλιά και τον περίγυρό του στις εξορμήσεις στη βορειοαφρικανική χώρα.
Το πολυτελέστατο οικοδομικό σύμπλεγμα κοντά στο ακρωτήρι Σπαρτέλ πάνω από τις παραλίες της Τζμπιλία περιλαμβάνει ιατρικές εγκαταστάσεις και πολυτελή εστιατόρια.
Ο βασιλιάς Σαλμάν έχει αγοράσει πολυτελείς κατοικίες στα πιο περιζήτητα μέρη στον πλανήτη. Στην κατοχή του έχει διαμερίσματα στο Παρίσι, ένα σατώ στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας κι ένα παλάτι στη Μαρμπέλα της νότιας Ισπανίας.
newpost.gr/