31 Ιουλ 2017

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ το πιο πιθανο ειναι να γινει κατοικος στο ΔΑΦΝΙ...ΚΑΘΕΙΡΞΗ έως 10 ετών για τα "καυτά" sms! ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ από τον Βαρουφάκη...


Γιάννης Κουτσομύτης 

Κότα

 Πρωθυπουργός-κότα με λερωμένη φωλιά που δεν τολμά να μηνύσει τον πρώην Υπουργό του, ο οποίος τον εξευτελίζει σε καθημερινή βάση.
Ελλάδα - Αριστερά - Ηθικό πλεονέκτημα.

Ο εκβιασμός του Βαρουφάκη στον Τσίπρα εκθέτει τους θεσμούς και τη χώρα...
Ο Βαρουφάκης παραβιάζει συνειδητά το μισό ποινικό κώδικα για να προκαλέσει τη δίωξή του και να αρχίσει ένα διεθνές δικαστικό σόου.
Ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση τρέμει μια τέτοια εξέλιξη και δεν πρόκειται τον μηνύσει ακόμη και αν κάνει φόνο.
Εδώ έρχεται ο ρόλος της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης να επιτελέσει το καθήκον της και να αποδείξει ότι δεν είναι όμηρος της εκτελεστικής εξουσίας.
Παίζεται η αξιοπιστία των θεσμών και της χώρας.

Ποινικό αδίκημα η δημοσιοποίηση από τον Βαρουφάκη των sms με τον Τσίπρα
Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, Άρθρο 370Β:
1. Όποιος αθέμιτα αντιγράφει, αποτυπώνει, χρησιμοποιεί, αποκαλύπτει σε τρίτον ή οπωσδήποτε παραβιάζει στοιχεία ή προγράμματα υπολογιστών, τα οποία συνιστούν κρατικά, επιστημονικά ή επαγγελματικά απόρρητα ή απόρρητα επιχείρησης του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Ως απόρρητα θεωρούνται και εκείνα που ο νόμιμος κάτοχός τους, από δικαιολογημένο ενδιαφέρον τα μεταχειρίζεται ως απόρρητα, ιδίως όταν έχει λάβει μέτρα για να παρεμποδίζονται τρίτοι να λάβουν γνώση τους.
2. Αν ο δράστης είναι στην υπηρεσία του κατόχου των στοιχείων, καθώς και αν το απόρρητο είναι ιδιαίτερα μεγάλης οικονομικής σημασίας, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
3. Αν πρόκειται για στρατιωτικό ή διπλωματικό απόρρητο ή για απόρρητο που αναφέρεται στην ασφάλεια του κράτους, η κατά την παράγραφο 1 πράξη τιμωρείται κατά τα άρθρα 146 και 147. [-> κάθειρξη έως 10 ετών]
http://koutsomitis.blogspot.gr/