21 Ιουν 2017

Διαβαστε τα ονοματα των βουλευτων και των υπουργων που διοριζαν στο ΝΤΥΝΑΝ....ΤΩΡΑ οσοι δεν διοριστηκατε να πατε να τους βρισετε γιατι σας δουλεψαν!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντώνης Μπαλωμενάκης, με την επανεκκίνηση της διαδικασίας έβγαλε στη «σέντρα» τον Σταϊκούρα για τον οποίο είπε πως σύμφωνα με τη λίστα έχει βάλει το…
χεράκι του για 35 διορισμούς. Η αναφορά του αυτή προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι επέμεναν πως ο μάρτυρας δεν αναγνωρίζει τη λίστα. Πιο συγκεκριμένα, ο εισηγητής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ζήτησε φωνάζοντας να έρθει στην Επιτροπή ο Χρήστος Φαραντάτος, ο οποίος είναι γ.γ. του «Ντυνάν» και μεταβίβασε το έγγραφο στην Εξεταστική Επιτροπή. Οι πληροφορίες του koutipandoras.gr αναφέρουν πως η περίπτωση Σταϊκούρα είναι «πταίσμα» μπροστά στα υπόλοιπα ρουσφέτια νυν τομεαρχών και πρώην υπουργών της ΝΔ.
Ο Νίκος Νικολόπουλος, του οποίου το όνομα υπάρχει στην εν λόγω λίστα με 5 διορισμούς, πήρε το λόγο και διέψευσε πως έχει σχέση με τους διορισμένους, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για 200 ονόματα διορισμένων που βρίσκονται δίπλα από το επώνυμο της ιδιαιτέρας του αποθανόντος, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κυρίας Κυπραίου. Επίσης, έκανε λόγο και για 70 ονόματα δίπλα από το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη. Εκεί, ξεκίνησε ένας νέος γύρος έντασης από τους εκπροσώπους της ΝΔ…
Έτσι μάζευε ο ΚΟΥΛΗΣ
τους ψήφους...
Πρόκειται για ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ;
Απο το ΝΤΥΝΑΝ
άλλος έπαιρνε βιδανιο
άλλος διορισμούς
άλλος δουλειές κ.α.

Βουλευτές της πλειοψηφίας εξηγώντας τη στάση του Μαρτίνη αναφορικά με τη μη αναγνώριση της λίστας, ανέφεραν πως το συγκεκριμένο στοιχείο ουσιαστικά βλάπτει και τον ίδιο τον Μαρτίνη, αφού ήταν αυτός που ενέκρινε τους διορισμούς!
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημήτρης Βέττας, ο οποίος, σύμφωνα με το Documento, επικαλούμενος της λίστα αναφέρθηκε σε σειρά πρωτοκλασάτων πολιτικών που έχουν ζητήσει ρουσφέτι στο Ντυνάν, με τον Μαρτίνη να απαντά καταφατικά. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατονόμασε τους: Σιούφας, Σκουλάκης, Λιάπης, Μανιάτης, Κυπραίου, Παπαϊώννου, Βαρβιτσιώτης, Γιακουμάτος, Μπακογιάννη, Πατουλης, Βενιζέλος, Μητσοτάκης, Μπεχράκης, Βουδούρης, Τσιπλάκος, Καραμανλής Αχιλλέας, Σημίτης, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Δήμας ,Μεϊμαράκης, Σταϊκούρας, Μιχαλολιάκος, Μαρκογιαννάκης, Αβραμόπουλος, Σουφλιάς. Και στη συνέχεια ζήτησε από τον Μαρτίνη να αποκριθεί με ένα ναι ή όχι για το αν αυτοί όντως ζήτησαν ρουσφέτι. Αρχικά, ο Μαρτίνης είπε: «Η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτή» και στη συνέχεια απάντησε με πιο ξεκάθαρο τρόπο: «Ναι».
Ο κ. Βέττας αναφέρθηκε και στη θητεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος κατά τα λεγόμενα του Μαρτίνη διόριζε πίσω από την πλάτη του υπαλλήλους στο Ντυνάν και στη συνέχεια τους μετέφερε στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Υγείας. Το ερώτημα του κ. Βέττα προς τον Μαρτίνη αφορούσε το αν ο τότε υπουργός Υγείας ζητούσε την έγκριση του -όπως όριζε η φωτογραφική διάταξη- για τη μετάταξη των υπαλλήλων στο υπουργείο, με τον πρώην πρόεδρο του ΚΙΕΝ να λέει πως πλην 2-3 περιπτώσεων σ’ όλες τις υπόλοιπες δεν υπήρχε έγκριση. Το γεγονός αυτό, όπως επισημάνθηκε και στην Επιτροπή, συνιστά παράβαση καθήκοντος από τον κ. Αβραμόπουλο. Για το θέμα αυτό, ο υπόδικος μάρτυρας «σέντραρε» τον Σταϊκούρα, λέγοντας: «Ο Σταϊκούρας δεν ερχόταν μόνο για Φθιώτιδα, αλλα κουβαλούσε όλα τα αιτήματα του κόμματος».
«Σας είπα εξ αρχής δεν είναι ίσως το μεγαλύτερο, δεν ξέρω αν είναι σκάνδαλο, αλλά είναι η συμπύκνωση της διαπλοκής (σ.σ. το Ντυνάν). Αν ο Μπούρας είπε ότι είμαι ψεύτης και κλέφτης να του χαρίσω έναν καθρέφτη» απάντησε ο Μαρτίνης σε σχετική ερώτηση του Σπύρου Λάππα.

Πηγή: tvxs.gr