19 Μαΐ 2017

Άγρια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη – Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού – Πεδίο μάχης οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Ταξίμ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το απόγευμα (18:30, ΕΡΤ 2, Novasports 1 και LIVE από το newsit.gr) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague, με την ατμόσφαιρα στην Πόλη να μυρίζει μπαρούτι.

Οπαδοί της Μπεσίκτας, η οποία παρεμπιπτόντως δεν συμμετέχει στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, επιτέθηκαν στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Πόλη, προκειμένου να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Οι Τούρκοι οπαδοί μαχαίρωσαν ένα οπαδό των Πειραιωτών στο πόδι, ενώ άλλοι τέσσερις φίλοι του Ολυμπιακού διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στα επεισόδια χρησιμοποιήθηκαν και βεγγαλικά! Η Αστυνομία προχώρησε και σε τέσσερις συλλήψεις, με την κατάσταση πλέον να έχει εκτονωθεί. Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Έλληνες οπαδούς.
Τα social media πήραν... φωτιά, με τους Τούρκους να είναι ιδιαίτερα προκλητικοί, βρίζοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Δείτε τα σχόλια φανατικών οπαδών της Φενέρμπαχτσε στο twitter: