21 Απρ 2017

Οι χήρες πάνε τον Βερύκιο στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο!

Καταγγελία στο εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την επίθεση που δέχθηκαν από τον Δήμο Βερύκιο έκανε ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α
H καταγγελία στο ΕΣΡ έρχεται να προστεθεί
στην ανακοίνωση που είχαν βγάλει με αφορμή την τηλεοπτική επίθεση που δέχθηκαν από τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο με βαριές μάλιστα εκφράσεις.
Στην ανακοίνωσή τους τόνιζαν:
Δε σεβάστηκε ούτε το πένθος μας, ούτε τον πόνο μας που χάσαμε τον άνθρωπό μας, άλλες απότομα και απροειδοποίητα (καρδιά, εγκεφαλικό, αυτοκτονία)  και άλλες μετά από βαριά ασθένεια (συνήθως καρκίνο), ούτε τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε.
Δε σεβάστηκε την αγωνία των συζύγων μας που την ώρα που έφευγαν από τη ζωή τα τελευταία λόγια τους, ήταν: «Συγνώμη! Τι θα απογίνεις εσύ τώρα!»
Δε σεβάστηκε τα παιδιά μας πολλά από αυτά ανήλικα, που έχασαν το στήριγμα τους, τον ήρωα τους, ούτε την προσπάθεια τους να ανασυγκροτήσουν τη ζωή τους.
Παρά την προσπάθεια των υπολοίπων δημοσιογράφων της εκπομπής «Happy Day», δε σεβάστηκε το δίκαιο αγώνα μας για την επιβίωση. Η χηρεία δεν είναι επιλογή, ούτε προνόμιο. Είναι το βαρύ κτύπημα της μοίρας που ανατρέπει τη ζωή του επιζώντα και της οικογένειας του.
Εμείς, οι Ελληνίδες χήρες, δεν θα πέσουμε στο επίπεδο του, αν και θα είχαμε κάθε δικαίωμα, να επιστρέψουμε τις ύβρεις και τους αήθεις χαρακτηρισμούς.  Τις αφήνουμε στην κρίση του Ελληνικού λαού:
«Δεν θα κλάψω για τις συντάξεις χηρείας…»
«…να πάρει τον πισινό της η χήρα…»
«…η χήρα ν’ αφήσει την κλάψα και να βγει να δουλέψει…»
«… δε μπορεί η Ελληνίδα χήρα να λιάζεται, γιατί τον ξεπάστρεψε…»

Περιμένουμε από το τηλεοπτικό κανάλι ALPHA και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη κ. Δημήτρη Κοντομηνά, που κοινοποιείται η παρούσα ανακοίνωση, όχι μόνον να πάρει θέση στα αίσχη που ξεστόμισε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, αλλά και να συνδράμει στον αγώνα για την ενημέρωση της κοινής γνώμης για τις συντάξεις χηρείας και την αδικία που συντελείται από το άρθρο 12 του ν.4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου).

http://www.armynow.net


Δείτε την καταγγελία