27 Μαρ 2017

ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ – Έρωτας, sex, ψέματα, πλαστογραφίες και δολοπλοκίες


Απ’ όλα είχε και κατ’ επέκταση εξακολουθεί να έχει η ζωή σε κτίριο που βρίσκεται κοντά στον Άγιο Διονύσιο στην Πάτρα, εκεί που επί χρόνια αναπτύχθηκε ειδύλλιο μεταξύ δύο εργαζομένων το οποίο είχε
αχαλίνωτο sex και πολλές παρασπονδίες με αλλοιώσεις εγγράφων.
Ο καιρός μάλιστα το έφερε και ο άντρας του ζευγαριού γλείφοντας και έρποντας διπλαρώνοντας πάντα τα κατάλληλα πρόσωπα έφτασε στο σημείο να επηρεάζει καταστάσεις , σε τέτοιο βαθμό ώστε κατόρθωσε να «φάει» κυριολεκτικά ακόμα και την καθαρίστρια του κτιρίου, επειδή η δύστυχη χωρίς να το θέλει είχε την ατυχία να μάθει , ακούσει και να δει πολλά από τα όσα συνέβαιναν μέσα σε αυτό.
Με την ανοχή και τη σύμφωνη γνώμη ακόμα και υψηλά ιστάμενων ο εραστής και πλαστογράφος κατόρθωσε μάλιστα να διώξει την καθαρίστρια και να πείσει τους ανώτερους του για την πρόσληψη δήθεν συνεργείου το οποίο αποτελείτο από ένα άτομο!!!, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του.
Τα έργα και οι ημέρες του παραλίγο να κοπούν άδοξα όταν πρόσωπο που γνώριζε τι «παίζει» και τις καταστάσεις που επικρατούσαν χρόνια εκεί, συνέταξε επιστολή στην οποία περιέγραφε τόσο τα… Σόδομα και τα Γόμορρα που γινόντουσαν στο κτίριο, όσο και τις καραμπινάτες παρανομίες .
Η επιστολή στάλθηκε στους άμεσα ενδιαφερόμενους για την …αποκατάσταση της τάξης και μάλιστα έφτασε μέχρι και να …πρωτοκολληθεί .
Με συνοπτικές διαδικασίες όμως και κάτω από περίεργες καταστάσεις το γράμμα – το οποίο είχε σταλεί δια εκπροσώπου του συντάκτη – το έφαγε το «μαύρο σκοτάδι».
Για την ακρίβεια έτσι νομίζουν ή έτσι θέλουν να νομίζουν ορισμένοι, γιατί το περιεχόμενο της επιστολής όσο και οι αποδείξεις ύπαρξης της είναι στη διάθεση του «κόσμου».
Το πιο τρελό στην όλη δράση του ήρωά μας είναι πως στο χώρο εργασίας του όλοι γνωρίζουν και όλοι κάνουν την πάπια. Δεν είναι τυχαίο πως στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόσωπο που γνωρίζει από μέσα τα όσα έχουν παιχτεί, έκανε λόγο για περίεργη εργατική συνείδηση ορισμένων.
Παρόλο που τα έργα και οι ημέρες του είναι γνωστά σε όλους είναι απορίας άξιο πως και γιατί έχει αποκτήσει ασυλία ακόμα και όταν αλλάζουν τα πρόσωπα πάνω από αυτόν.
Όπως και να’ χει το επόμενο διάστημα το ρεπορτάζ επιφυλάσσει εκπλήξεις για πολλούς και για πολλά.
Πηγή:dete.gr