28 Μαρ 2017

Το «κλειστό» Mega προβάλλει νέα τουρκική σαπουνόπερα

Το Mega μπαίνει σε λειτουργία με τουρκική σαπουνόπερα! Η νέα καθημερινή δραματική σειρά «Ζωές παράλληλες» έρχεται στο Mega απόψε στις 18.50.
Η σειρά μεταδίδεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Τουρκία, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και ....
έχει κερδίσει βραβεία τόσο στη γειτονική χώρα όσο και σε άλλες χώρες όπου μεταδίδεται. Επιπλέον, ο πρωταγωνιστής Οζγκούρ Τσεβίκ είναι γνωστός στους Ελληνες τηλεθεατές, αφού είχε υποδυθεί τον Νίκο στην επιτυχημένη σειρά που είχε μεταδοθεί επίσης από το Mega «Τα σύνορα της αγάπης».

Η Φεριντέ (Ιπέκ Καραπινάρ) είναι μια δυναμική νέα κοπέλα που εργάζεται ως υποδιευθύντρια σε ένα ορφανοτροφείο. Εχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανατροφή των κοριτσιών που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα βοηθήσει να σταθούν στα πόδια τους, αποκτώντας σωστή παιδεία και μόρφωση. Είναι αρραβωνιασμένη και ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν ανακαλύπτει πως ο εκλεκτός της καρδιάς της την απατά.

Η Εϊλούλ (Μπιράν Νταμλά Γιλμάζ) είναι ένα κορίτσι 17 ετών που προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια. Η ζωή της ανατρέπεται τραγικά όταν εξομολογείται στη μητέρα της πως ο πατριός της την παρενοχλεί. Η μητέρα της αντί να διώξει τον σύζυγό της, ανήμπορη να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της, επιλέγει να στείλει την Εϊλούλ στο ορφανοτροφείο.

Οταν η Φεριντέ και η Εϊλούλ συναντιούνται θα προσπαθήσουν να γιατρέψουν τα τραύματα στις καρδιές τους, καθώς και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους. Η Φεριντέ θα διώξει τον αρραβωνιαστικό της και θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στον νέο γείτονά της, τον Τοπράκ (Οζγκούρ Τσεβίκ), ενώ η Εϊλούλ θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την υπεροψία και την απόρριψη των νέων της υψηλής κοινωνίας με τους οποίους αναγκάζεται ξαφνικά να συνυπάρξει.

http://www.dimokratianews.gr/