27 Μαρ 2017

Πριν 3 μήνες ο δικηγόρος του Σώρρα τον αποκαλούσε απατεώνα και τώρα θέλει να πληρώσει το χρέος του!


Ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας είναι δικαιωματικά το πρόσωπο των ημερών έχοντας αναλάβει την υπεράσπιση του φυγόποινου πλέον Αρτέμη Σώρρα. Η παρουσία του σε τηλεοπτικά πάνελ και οι καταιγιστικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής ..
δικτύωσης, αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των μελών της Ελλήνων Συνέλευσις, με πολλούς να τον θεωρούν μεγάλο αγωνιστή εναντίον του κατεστημένου που θέλει να αποσιωπήσει τον «εθνοσωτήρα» Σώρρα.

Ας δούμε μερικές πύρινες αναρτήσεις του κου Νουλέζα:




 













Όπως βλέπουμε από τις παραπάνω αναρτήσεις, ο κος Νουλέζας θεωρεί άδικη τη (κατά τη γνώμη του ) πολιτική δίωξη του Α. Σώρρα και πως ετοιμάζει μηνύσεις για αυτούς που αποκαλούν την Ε.ΣΥ. εγκληματική οργάνωση. Όσον αφορά το τελευταίο, όπως θα δούμε πιο κάτω, μάλλον η πρώτη μήνυση που θα πρέπει να υποβάλει, θα πρέπει να είναι προς τον εαυτό του.

Πριν από αυτό όμως, θα πρέπει να θυμίσουμε στο κο Νουλέζα και τους οπαδούς της Ε.ΣΥ. κάτι που βολικά «ξεχνάνε» να αναφέρουν. Η καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα προέκυψε μετά από 3 αναβολές και ενώ ήταν ήδη καταδικασμένος με ανασταλτική ποινή. Σύμφωνα με τον αντίδικό του κο Λεπίδα, ο Σώρρας είχε καταφέρει 3 φορές αναβολή για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δηλαδή, όριζε δικηγόρο υπεράσπισής του κάποιον που την ίδια μέρα είχε εμπλοκή σε άλλη δίκη και δε μπορούσε να παραστεί στη δίκη του Σώρρα. Με αυτό το τρόπο κατάφερε να πάρει 3 αναβολές και προσπάθησε κάνει το ίδιο και τέταρτη φορά.

Το δεύτερο που δεν αναφέρουν, είναι πως ο Σώρρας, το περασμένο Ιανουάριο είχε καταδικαστεί τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση σε φυλάκιση 24 μηνών με 3ετή αναστολή. Αυτό σημαίνει πως εάν μέσα σε αυτό το διάστημα καταδικαζόταν εκ νέου, θα πήγαινε φυλακή, όπως και έγινε με την πρόσφατη εις βάρος του απόφαση. Επομένως τα περί πολιτικής δίωξης, αυστηρότητας της δικαιοσύνης κτλ, καταλήγουν αυτομάτως στο κάλαθο των αχρήστων και ας μην ξεχνάμε, πως η δικαστική διαφορά μεταξύ Λεπίδα και Σώρρα, έχει ξεκινήσει χρόνια πριν τη δημιουργία της Ε.ΣΥ.

http://www.amna.gr/article/137730/O-Areios-Pagos-epikurose-tin-katadiki-Sorra-kai-tis-suzugou-tou-gia-tria-adikimata

Τι πίστευε ο δικηγόρος του Σώρρα για τον πελάτη του πριν αναλάβει την υπεράσπισή του;
6 Ιανουαρίου 2017. Ο κος Νουλέζας κάνει μια ανάρτηση στο προσωπικό μπλογκ που διατηρεί σχετικά με το τι 7πιστεύει για το «φαινόμενο Αρτέμη Σώρρα». Η ανάρτηση από το προσωπικό του μπλογκ κατέβηκε, αλλά παρέμεινε η δημοσίευση στον λογαριασμό του στο facebook.

http://noulezas.my-place.us/?p=702&i=2

http://archive.is/bpPvv

Το διαγραμμένο άρθρο είναι αυτό:

Η ίδια ανάρτηση από το μπλογκ του κου Μουλέζα, ανέβηκε και στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ας δούμε τι έλεγε ο δικήγόρος του Αρτέμη Σώρρα για τον πελάτη του πριν λίγους μήνες.

Απολαύστε…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1163549697086091&id=100002932158809


Vassilios Noulezas

Σχόλιο Β.Νουλέζα Δικηγόρου Για το φαινόμενο Αρτ.Σώρρα.

Εξώφθαλμη απάτη αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων ,αποτελει κατα την υποκειμενική νομική άποψη μου ότι δήθεν θα αποπληρωθει το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας κατα συρροή και κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχειοθετούμενη καθώς ψευδείς,αναληθείς υποσχέσεις παρέχονται σε ανυποψίαστους πολίτες με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους , και ποινικά αξιόποινη κολάσιμη πράξη που μόνον αφελείς πείθει ,η υπόσχεση Αρτέμη Σώρρα ότι δήθεν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές πολιτών στην ΔΟΥ, αλλά και ασφαλιστικά Ταμεία για τις οποίες αποστέλλουν Εξώδικες με αντίτιμο πάντοτε ,αλλά κινδυνεύουν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς , θα εξοφληθούν απο το καταπίστευμα των 600 δις σε Τράπεζα της Αμερικής(περιουσία του)που δεν παραπλάνησε την Κύπρο, που δέν υπάρχει κατα την γνώμη μου σε μετρητά,παρά μόνον Συναλλαγματικές η ομόλογα άνευ αντικρύσματος όπως άλλωστε απήντησαν οι αρχές των ΗΠΑ.

Είναι τέτοιου μεγέθους η ανέχεια ,η απογοήτευση και η αγανάκτηση των Ελλήνων απο το σύνολο του πολιτικού κόσμου,ώστε είναι πλέον αναμενόμενο και φυσιολογικο σε περίοδο βαθιάς πολιτικής ,οικονομικής και κοινωνικής κρίσης να στρέφονται απελπισμένοι άνθρωποι σε τέτοια κινήματα ,πρωτοβουλίες η οργανώσεις που εκμεταλλεύονται την συγκυρία.

Η ολιγωρία της ελληνικής Δικαιοσύνης που δέν άσκησε ένδικο μέσον το 2013 κατά της απόφασης του Η΄Μον.Πλημμελειοδικείου Αθηνών που απήλλαξε τελεσίδικα τον Αρτέμη Σώρρα της κατηγορίας διαπορας ψευδών ειδήσεων ,για αυτό το ζήτημα είναι μάλλον τραγική..

Βασίλης Δ..Νουλέζας

Δικηγόρος ΑΠ

5 January at 22:01 · Public

http://archive.is/hm4vj#selection-53.0-53.53

Κάτι λιγότερο από πριν 3 μήνες ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, κος Βασίλειος Νουλέζας, θεωρούσε το «φαινόμενο Σώρρα», εξόφθαλμη απάτη και τον κατηγορούσε για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σε βαθμό κακουργήματος.

Και δεν σταματά εκεί. Μιλάει για εξαπάτηση Ελλήνων με σκοπό το προσπορισμό κέρδους, στα πλαίσια αξιόποινης πράξης που εξαπατά αφελείς πολίτες.

Μέμφεται μάλιστα την Ελληνική Δικαιοσύνη για την απόφαση του 2013 που «αναγνωρίζει» τα 600 δις του Σώρρα, την ίδια στιγμή που σήμερα, μετά από λίγους μήνες, χρησιμοποιεί αυτή την απόφαση ως σημαία!

http://archive.is/gjxhZ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΝΟΥΛΕΖΑ ΣΤΙΣ 7/1
Όπως βλέπουμε από τα ανωτέρω, ο κος Νουλέζας για κάποιο άγνωστο λόγο, αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών στο «φαινόμενο Σώρρα» και από εκεί που τον αποκαλούσε απατεώνα, λίγους μήνες αργότερα ανέλαβε να τον υπερασπιστεί ως «πολιτικά διωκόμενο», δεχόμενος πλήρως τη παραφιλολογία της Ε.ΣΥ. τόσο για τον πατρινό «εθνοσωτήρα», όσο και για τα μυθικά ποσά που ισχυρίζεται πως διαθέτει.

Άρθρο 60 σχετικά με τις προϋποθέσεις στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων:

Ο δικηγόρος που θα «πληρώσει» την οφειλή του πελάτη του…

Σύμφωνα με «αποκλειστικό» άρθρο που διαβάσαμε στο pieriki.blogspot.gr, ο κος Νουλέζας θα χρησιμοποιήσει τις «οικονομίες» του για να «εξοφλήσει το Φώτη Λεπίδα».

Εάν δεν είναι δημοσίευμα φάρσα ή ανέκδοτο, έχουμε δύο τραγελαφικές παραδοχές. 1ον, ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σώρρα, αναγνωρίζει πως ο πελάτης του χρωστά στον αντίδικό του το «ευτελές» ποσό των 23.000 ευρώ (ευτελές διότι ο Σώρρας παρουσιάζεται ως τρισεκατομμυριούχος) και 2ο και σημαντικότερο, αναλαμβάνει να εξοφλήσει το χρέος ενός ανθρώπου που μέχρι πριν 4 μήνες αποκαλούσε απατεώνα!

Γιατί αυτή η αλλαγή στάσης;
Σε αυτό το σημείο, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει παρακολουθώντας την ιντερνετική δραστηριότητα του κου Νουλέζα είναι πως αυτή είναι πολύ έντονη και καυστική, ενάντια σε αυτούς που αντιπαλεύονται τον οχετό μπουρδολογίας που εκτοξεύει ο Αρτέμης Σώρρας με τους τραγελαφικούς ισχυρισμούς του. Ίσως ο μέχρι πρότινος άγνωστος στο ευρύ κοινό δικηγόρος εκμεταλλεύεται τα 15 λεπτά διασημότητας που του αναλογούν ή ίσως υπέστη (και αυτός) πλύση εγκεφάλου από τον ορυμαγδό ανοησίας που σερβίρουν τα αρχηγικά μέλη της Ε.ΣΥ. στα μέλη της οργάνωσης. Σε κάθε περίπτωση, μας προκαλεί εντύπωση ένας άνθρωπος που διαθέτει ένα μορφωτικό υπόβαθρο σαν το κο Νουλέζα να ανακρούει πρύμναν στις θέσεις του για τον «εθνοσωτήρα» Σώρρα.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επιχειρήσει να μπαλώσει αυτή τη «γκάφα» ο κος Νουλέζας…

Πηγή πολλών πληροφοριών του άρθρου μας αποτέλεσε η έρευνα του Ελευθέριου Ρήνου που δημοσιεύτηκε στο mignatiou.com.