26 Φεβ 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΝΔ προετοιμάζει στο παρασκήνιο συγκεντρώσεις υπέρ του Σόιμπλε και του ΔΝΤ


Δεν έχει τέλος ο αντεθνικός κατήφορος του Μητσοτάκη και της γραφικής και επικίνδυνης παρέας του


Δεν έχει τέλος ο αντεθνικός, αντιπατριωτικός, ανθελληνικός κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας και της

νεοφιλελεύθερης περιθωριακής κλίκας που πλαισιώνει την ηγεσία του κόμματος ...της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κύκλοι προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία, καθοδηγούμενοι στο παρασκήνιο από την ηγετική ομάδα του κόμματος και από στενούς συνεργάτες του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, προετοιμάζουν αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις υποστήριξης στο ΔΝΤ και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ως "μαγιά" για την πραγματοποίηση των αντεθνικών κινητοποιήσεων θα χρησιμοποιηθούν οι "Μένουμε Ευρώπη" και το περιθωριακό, γραφικό, ακροδεξιό και αντιδημοκρατικό αλα Βενεζουέλα κίνημα των "Παραιτηθείτε".

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε συνέντευξή του στον Real FM, ο ακροδεξιός, φιλοχουντικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης κάλεσε τους πολίτες σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. «Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στον λαό να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Ο λαός θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα για τον τερματισμό αυτής της αδιέξοδης, καταστροφικής πολιτικής» δήλωσε ο Βορίδης. Τι θέλει να πει ο Μάκης Βορίδης μετά τη συμφωνία στο Eurogroup; Τι θέλει να μας πει τη στιγμή που σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο ελληνικός λαός επικροτεί τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης; Και τι μπορεί να φανταστεί κάποιος όταν θυμάται τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, να ζητά να μην κλείσει η αξιολόγηση μόνο και μόνο για να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα; Το μόνο που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη της στους εχθρούς της Ελλάδας, ένα βήμα πριν κλείσει η αξιολόγηση αφού ήδη έρχονται οι θεσμοί στην Αθήνα.