6 Φεβ 2017

Όταν ο Πασκάλ και ο... Μπρικνέρ συνάντησαν τον Νίκο Καρανίκα!

«Κάναμε κουβέντες τα διαβάσματά μας και βγάζαμε συμπεράσματα από τον Πασκάλ και τον Μπρικνέρ γιατί δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές και φασίστες». Τάδε έφη Νίκος Καρανίκας.
Για την ακρίβεια, δεν... έφη, αλλά το έγραψε.
Σε άρθρο του στην «Αυγή», το οποίο δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή, αλλά λόγω της χαλαρότητας του Σαββατοκύριακου πέρασε στα ψιλά.
«Απέναντί μας η Δεξιά και ως νοοτροπία», είναι ο τίτλος του άρθρου του συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επανειλημμένα έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής κυρίως για την έλλειψη τυπικών προσόντων που απαιτούνται για να στελεχωθεί το γραφείο των συμβούλων του πρωθυπουργού ή για τη λατρεία του στην... Ελένη Μενεγάκη και τις μεσημεριανές «χαλαρές» εκπομπές της τηλεόρασης.
Το άρθρο του κ. Καρανίκα έχει να κάνει με τις πολιτικές νεολαίες και την ενασχόληση των εφήβων με την πολιτική στη δεκαετία του '80 και του '90. Μόνο που, όπως φαίνεται, πλανάται πλάνην οικτράν εάν νομίζει ότι ο Πασκάλ Μπρικνέρ είναι... δύο πρόσωπα. Όπως ενδεχομένως ο ίδιος νόμιζε - και το είπε δημοσίως και ο πρωθυπουργός - ότι άλλο νησί είναι η Λέσβος και άλλο η... Μυτιλήνη.
http://www.koolnews.gr/
Δείτε το επίμαχο άρθρο του Νίκου Καρανίκα ΕΔΩ