22 Φεβ 2017

Γύρισαν την πλάτη στη Μαρία Σπυράκη!Οι βουλευτες και οι πολιτευτες της Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...Τι θελει η ΠΑΣΟΚαρα εδω ελεγαν

Προειδοποιητική η απουσία των βουλευτών της Α΄ Θεσσαλονίκης
Ούτε ένας βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης δεν πέρασε το Σάββατο το μεσημέρι από την εκδήλωση που οργάνωσε η Μαρία Σπυράκη στους Αμπελόκηπους. 


Οι Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας και Ελενα Ράπτη αγνόησαν την εκδήλωση της ευρωβουλευτού, που είχε θέμα τα ενεργειακά προβλήματα της Θεσσαλονίκης, στέλνοντάς της ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο αγώνας για την εκλογή της στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα είναι σκληρός.

Μάλιστα, σε αυτήν τη... λευκή απεργία συμμετείχαν τόσο οι βουλευτές όσο και οι πολιτευτές της Ν.Δ. στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Από την άλλη, το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβησαν σε μια εκδήλωση όπου ήταν παρόντες και οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης, έχει και αυτό τη δική του σημειολογία.

Ο μόνος από τους γνωστούς πολιτευτές της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης που έδωσε το «παρών» ήταν ο Κώστας Ζέρβας, που έχει μετεγγραφεί εσχάτως από την Πρωτοβουλία του Γιάννη Μπουτάρη στη Ν.Δ., ενώ παρόντα ήταν και άλλα στελέχη της Πρωτοβουλίας, όπως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης. Αντίθετα, απουσίαζαν τα περισσότερα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Εντάξει».

Από την επίσημη Ν.Δ. της Θεσσαλονίκης ήταν εκεί η πρόεδρος της Διοικούσας και ο αναπληρωτής διευθυντής του οργάνου, η Βίκυ Ευταξά και ο Βασίλης Ξενιτόπουλος αντίστοιχα, λίγα κομματικά στελέχη, ο πρόεδρος του ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας Πάρης Μπίλιας καθώς και οι βουλευτές (εκτός της Α΄ Θεσσαλονίκης) Σάββας Αναστασιάδης, Θόδωρος Καράογλου (και οι δύο εκλέγονται στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης) και Γιώργος Γεωργαντάς (Κιλκίς).

Τέλος, αρνητικά σχολιάστηκε από πολλά στελέχη της Ν.Δ. πως αυτή ήταν η μόνη κομματική εκδήλωση που δεν ματαιώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω του ξαφνικού θανάτου του Ευάγγελου Μπασιάκου. Η επίσημη δικαιολογία, η οποία διατυπώθηκε και στη σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας της Ν.Δ., ήταν ότι η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το ΕΛΚ...

http://www.dimokratianews.gr