25 Φεβ 2017

ΕΠΟΧΗ Α(Χ)ΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ: Ο ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΤΙ ΑΛΛΟ;

Τελικά στο  κόμμα του Μητσοτάκη υπάρχει κάποιος που να μην είναι υβριστής του Καραμανλή, Σαμαρικός ή Σημιτικός; Υπάρχει κάποιος Νεοδημοκράτης;

Σε μια ομήγυρη δέκα περίπου ατόμων, σε κεντρικό καφέ της Παιανίας, μίλησε το πρωί του Σαββάτου, ο αυτοαποκαλούμενος υποψήφιος βουλευτής Αττικής Νίκος Σοφιανός.
Μάλιστα προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook στην οποία ανάφερε επί λέξει: «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συζητήσω με τοπικούς επιχειρηματίες της Παιανίας και να συζητήσουμε για τοπικά θέματα, αλλά και την ανάγκη να κυβερνηθεί η χώρα από λογικούς ανθρώπους!».
Ο κ. Σοφιανός δεν έχασε την ευκαιρία να παραστεί και στο πανηγύρι της Αγίας Τριάδας όπου, όπως ανέγραψε, συνομίλησε «με πολλούς πολίτες, με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Στάμου και με τον συναγωνιστή στη ΝΔ και καλό φίλο κ. Γιώργο Κώτσηρα».
Στη συνάντησή του στο καφέ της Παιανίας όμως οι παριστάμενοι ένιωσαν άβολα όταν άκουσαν τον «πολιτευτή» να εξαπολύει μύδρους κατά του Κώστα Καραμανλή τον οποίο χαρακτήρισε αίτιο του μεγάλου κενού στα δημοσιονομικά ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Αντώνη Σαμαρά.
Η κριτική που άσκησε κατά των δύο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε νευρικότητα στην ομήγυρη και κάποιες τουλάχιστον στιγμές τα χαμόγελα «πάγωσαν».
https://kentrodexios.wordpress.com/