31 Ιαν 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: Δικηγορικό γραφείο βάζει βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις για συγκεκριμένες εταιρείες..ΜΗΠΩΣ εσεις καθυστερειτε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να βγαλετε ΑΠΟΦΑΣΗ?



Καταγγελία φωτιά έκανε πριν από λίγο στην αρμόδια επιτροπή της βουλης ο πρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης.
Ο κ. Κυριτσάκης φωτογράφησε συγκεκριμένους βουλευτές οι οποίοι όπως
είπε χρησιμοποιούνται από εταιρείες προκειμένου να εκβιάζουν την επιτροπή ανταγωνισμού.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά « ένα δικηγορικό γραφείο έχει κατακλύσει την επιτροπή με καταγγελίες από κοινοβουλευτικό έλεγχο για 4-5 εταιρίες τις οποίες καταγγέλλουν και θέλουν με αυτό τρόπο να εκβιάσουν την Επιτροπή για να προτεραιοποιεί τους ελέγχους όπως τους βολεύει. Βρίσκει κάθε φορά έναν βουλευτή που για τους δικούς του λόγους δεν ξέρω γιατί – κάποιοι δεν το πιστεύουν κάποιοι άλλοι όχι – κάνουν ερωτήσεις για το θέμα, η Επιτροπή όμως δεν θα αποστεί από σκοπούς της»
Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Κυριτσάκης κατήγγειλε υποστελέχωση της επιτροπής καθώς όπως είπε πολλοί υπάλληλοι έχουν αποσπαστεί σε πολιτικά γραφεία. «Αλλοι υπάλληλοι πήγαν σε πολιτικά γραφεία κι άλλοι σε φορείς κι από 30 οργανικές θέσεις έμειναν 15»
Πηγή: iefimerida