11 Ιαν 2017

Βουλή: Σε άβατο έχει μετατραπεί το γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Στο Κοινοβούλιο λειτουργεί μια Ειδική Υπηρεσία Ασφάλειας Λειτουργίας Γραφείων, όπως αποκαλείται. Κύριος σκοπός της είναι να τσεκάρει τακτικά τα γραφεία των βουλευτών πέριξ της πλατείας Συντάγματος, για να διαπιστωθεί αν δουλεύουν καλά τα κλιματιστικά, αν έχουν διαβρωθεί οι τοίχοι,
αν όλα τα έπιπλα είναι σε άριστη κατάσταση, αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με τους σωλήνες, αν έχουν χαλάσει κάποιες βρύσες και τα σχετικά.
Ενα κλιμάκιο της εν λόγω υπηρεσίας, λοιπόν, βρίσκεται στο πολυώροφο κτίριο της συμβολής των οδών Φιλελλήνων και Μητροπόλεως, όπου στεγάζονται κυρίως τα γραφεία των βουλευτών επαρχίας. Η ειδική αυτή υπηρεσία ασφαλείας έχει κλειδιά από όλα τα γραφεία, προκειμένου να διενεργούνται οι έλεγχοι τα βράδια που φεύγουν οι βουλευτές. Από όλα, πλην ενός! Αυτού της πρώην προέδρου της Εθνοσυνέλευσης, Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Οπως μαθαίνουμε, η Ζωή έχει δώσει αυστηρή εντολή να μην μπαίνει κανείς στο γραφείο της όταν λείπει! Ούτε καν οι αρμόδιες υπηρεσίες! «Το γραφείο της είναι άβατο. Εχει κλειδιά μονάχα αυτή και οι στενοί συνεργάτες της», όπως μας πληροφορούν. 

http://www.parapolitika.gr/article/vouli-se-avato-echi-metatrapi-to-grafio-tis-zois-konstantopoulou