5 Ιαν 2017

Σύλληψη Πόλας Ρούπα - Ανατροπή: Έρευνες σε δύο σπίτια - Είχε όπλο στην τσάντα της

Σε δύο διαμερίσματα οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής αυτή την ώρα
- Ένα πιστόλι είχε “πάνω” της η Πόλα Ρούπα την ώρα της σύλληψης 


- Αποκλεισμένη η περιοχή στα όρια Αγίου Δημητρίου – Ηλιούπολης
- Τι ψάχνουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής μετά τη σύλληψη της συντρόφου του Ν. Μαζιώτη
- Ποιος ο ρόλος της 25χρονης που φέρεται να της παρείχε καταφύγιο
- Η γυναίκα – μυστήριο στο πλευρό της Πόλας Ρούπα στην τελευταία ληστεία τράπεζας

Δεν είναι ένα αλλά δύο τα σπίτια που διενεργούν έρευνες οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής μετά την επιχείρηση σύλληψης της Πόλας Ρούπα τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στα όρια με την Ηλιούπολη.
Έντονη είναι η κινητικότητα της αστυνομίας στην οδό Αθανασίου Διάκου στον Άγιο Δημήτριο όπου σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθει μια 25χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται πως παρείχε καταφύγιο στην 48χρονη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη και το παιδί τους.


Το δεύτερο σημείο των επιχειρήσεων στην ΗλιούποληΤο δεύτερο σημείο των επιχειρήσεων στην Ηλιούπολη
Ωστόσο πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι διεξάγεται και μια παράλληλη επιχείρηση σε άλλο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση στα όρια της Ηλιούπολης.
Είναι πιθανό η 25χρονη και η Πόλα Ρούπα να διέμεναν σε ξεχωριστά διαμερίσματα.


Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο παππούς της 25χρονης που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα η εγγονή του είχε παραχωρήσει το μικρό διαμέρισμα στην 48χρονη και έτσι το πιο πιθανό είναι στο διαμέρισμα της οδού Αθανασίου Διάκου στον Άγιο Δημήτριο να διέμενε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη με το παιδί τους και στο κοντινό διαμέρισμα της Ηλιούπολης η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Δεδομένο πάντως είναι ότι οι αστυνομικοί την ώρα που ακινητοποίησαν την Πόλα Ρούπα εντόπισαν πάνω της, για την ακρίβεια στην τσάντα της ένα πιστόλι, έτοιμο προς χρήση.
Οι ίδιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη δεν ακολούθησε τη δική του τακτική. Δεν επιχείρησε να πιάσει το όπλο και να στραφεί εναντίον των αστυνομικών. Αντίθετα το πρώτο της μέλημα ήταν να προστατέψει το μικρό γιο της που βρισκόταν μαζί της την ώρα της σύλληψης
Οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες. Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή ρόλο της 25χρονης γυναίκας που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα.
Ήταν απλά άτομο του περιβάλλοντός της που της παρείχε καταφύγιο ή είναι ενεργό μέλος της ομάδας της Πόλας Ρούπα. Κατά την τελευταία ληστεία που οργάνωσε η σύντροφος του Νίκου Μζιώτη υπήρξε συμμετοχή και δεύτερης γυναίκας. Ήταν αυτή η γυναίκα η 25χρονη που έπεσε σήμερα στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ/Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/