22 Ιαν 2017

Η πεθερά του Καμμένου σε νομικές περιπέτειες για τη βίλα στην Ικαρία.

Την επιστροφή του συνόλου της επιδότησης των 177.429,15 ευρώ από τη ∆έσποινα Τζούλη, πεθερά του Πάνου Καµµένου και ιδιοκτήτρια πολυτελούς κατοικίας στο Γιαλισκάρι Ικαρίας, έχει εισηγηθεί εδώ και 2,5 χρόνια το Νοµικό Συµβούλιο του Κράτους, αναφέροντας ότι η βίλα ..
κατασκευάστηκε µε κοινοτικούς πόρους ως «τουριστική έπαυλη», αλλά ουδέποτε αξιοποιήθηκε αναλόγως όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Προφανώς γιατί κατοικήθηκε από την κ. Τζούλη και την οικογένεια του γαµπρού της, προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., Πάνου Καµµένου. Σύµφωνα µε την οµόφωνη γνωµοδότηση του ∆’ Τµήµατος του ανώτατου συµβουλευτικού οργάνου (αρ. 254/2014), η… τύχη της οποίας έκτοτε αγνοείται, κρίθηκε ότι η ιδιοκτήτρια «µετέβαλε τη χρήση της ενισχυθείσας επένδυσης», εκµισθώνοντάς τη για µεγάλα χρονικά διαστήµατα, κατά παράβαση της νοµοθεσίας, ενώ εµφανίζεται να ενοικιάζει δωµάτια, διαιρώντας το οίκηµα, έκτασης 2,2 στρεµµάτων, παρότι για την εξασφάλιση της άδειας απαιτούνταν η ενιαία εκµίσθωσή του.



Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στα Παραπολιτικά
που κυκλοφορούν

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/pethera-tou-kammenou-se-nomikes-peripeties-gia-ti-vila-stin-ikaria