8 Ιαν 2017

ΕΠΕΣΕ στεγη κολυμβητηριου στον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!!....ΚΑΜΙΝΗΣ και ΤΕΝΤΟΜΑΣ: Το αθηναϊκό δίδυμο της συμφοράς ξαναχτύπησε

«Κατέρρευσε η στέγη του κολυμβητηρίου της Κολοκυνθούς και ευτυχώς που έγινε σε ώρα που δεν υπήρχε μέσα κόσμος και έτσι δεν υπήρξαν θύματα»! Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο Διονύσης Χριστόπουλος, πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΠΑΝΔΑ, του οργανισμού του Δήμου Αθηναίων που ήταν υπεύθυνος και για τη ρόδα στο
Σύνταγμα.
Φυσικά, και εδώ υπεύθυνος είναι ο Χρήστος Τεντόμας! Το γεγονός της κατάρρευσης της στέγης του κολυμβητηρίου έκρυψε επιμελώς ο κ. Τεντόμας για να μην υποστεί άλλο ένα πλήγμα εν μέσω του σάλου για το μέγα φιάσκο με τη ρόδα.

Πρόκειται για το μόνο κολυμβητήριο της δυτικής Αθήνας όπου προπονούνται εκατοντάδες παιδιά, δημότες και δημότισσες, ομάδες κολύμβησης, καθώς και πολίτες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Ευτυχώς, η στέγη κατέρρευσε πρωινή ώρα και έτσι αποφεύχθηκε μια απίστευτη τραγωδία. Το γεγονός συνέβη τις ημέρες των μεγάλων βροχοπτώσεων και καλύφθηκε με επιχείρηση «αστραπή», στην οποία συμμετείχαν τόσο τα συνεργεία του ΟΠΑΝΔΑ όσο και οι υπηρεσίες καθαριότητας.

Κατακεραυνώνοντας τη διοίκηση Καμίνη και Τεντόμα, ο πρόεδρος των εργαζομένων προβαίνει σε απίστευτες καταγγελίες για μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στον εκφοβισμό των εργαζομένων ώστε να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Στον οργανισμό του δήμου έχει επιβληθεί μια ιδιόμορφη ομερτά. Οπως καταγγέλλεται, ακολουθούνται πρακτικές εκφοβισμού και ο κ. Τεντόμας «προσπαθεί εκδικητικά να σπείρει πανικό στους εργαζομένους».


Επιβεβαιώνονται έτσι οι παράγοντες του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι θα έρθουν στο φως «σημεία και τέρατα», απόρροια της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει όχι μόνο ο ΟΠΑΝΔΑ, αλλά εν γένει ο Δήμος Αθηναίων επί Καμίνη. Εν τω μεταξύ, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως δεν υπάρχει αντίδραση ακόμη εκ μέρους των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι σε άλλες περιπτώσεις σπεύδουν με αστραπιαία ταχύτητα για να προλάβουν τυχόν απόπειρες συγκάλυψης παρανομιών. Οπως έχει γράψει η «δημοκρατία», παρά το γεγονός ότι ο Τεντόμας παραιτήθηκε, δεν έχει αντικατασταθεί ακόμη από τον κ. Καμίνη.
http://www.dimokratianews.gr/