11 Ιαν 2017

Θα χρειασθούν 100 καθαρίστριες για να καθαρίσουν το «αίμα που θα χυθεί» στην Αγορά από τις μίζες που πήραν «επώνυμοι»

Για πάρα πολλούς πασίγνωστους και μη εξαιρετέους που πέρασαν κατά καιρούς από το υπουργείο Υγείας και τα παρακλάδια του –τους Οργανισμούς του–, για να χάνονται τα ίχνη τους, κτυπάει η καμπάνα της Παναγίας των Παρισίων...

Δυστυχώς για αυτούς, δεν έχουν σβηστεί πολλά από τα αποτυπώματα που άφησαν. 
Άσε που τώρα με τη διάσταση που πήρε το μέγα σκάνδαλο της Novartis, από τη στιγμή που έχουν αναμειχθεί οι Αμερικανικές Αρχές, με πρώτη την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αλλά και το FBI, είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει κανείς. Τα λεφτά, βλέπεις, είναι πάρα πολλά και οι... λήπτες δεν είναι μόνο υπουργοί που έβαζαν την υπογραφή τους, έναντι της... ταρίφας που είχε συμφωνηθεί, για τα φάρμακα που θα έπαιρνε το Ελληνικό Δημόσιο. Είναι και μεγαλογιατροί αλλά και δημοσιογράφοι, που έπαιρναν τη μίζα τους για να μη γράφουν. 
Έχουν προχωρήσει οι ανακρίσεις τόσο πολύ, που η τσιμπίδα έχει αρχίσει να αγγίζει και τους συνεργούς στο σκάνδαλο. Αυτό επιβεβαιώνει η απόπειρα αυτοκτονίας 43χρονου, ο οποίος ανήμερα την Πρωτοχρονιά πήγε να πηδήξει από τον 13ο όροφο του «Χίλτον». 
Πρώην υπουργός που πέρασε από το κτίριο της οδού Αριστοτέλους, αλλά αρνήθηκε να γίνει... υπάλληλος της Novartis, από εκείνους που έχουν μιλήσει στους Εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση αυτή, θέλοντας να δείξει την τεράστια έκταση της δωροδοκίας από την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία, λέει πολύ χαρακτηριστικά ότι θα χρειασθούν 100 καθαρίστριες για να καθαρίσουν το αίμα που θα χυθεί... Και ο νοών νοείτω...
Ο τζίρος είναι γύρω στα 5 δισ. ευρώ και η μίζα ήταν 10%! Στην ιστορία αυτή δεν υπάρχει κανένας εμπλεκόμενος που να έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τις ελπίδες τους οι εμπλεκόμενοι στο μεγάλο πάρτι της Novartis τις έχουν εναποθέσει στη στρατηγική των διεθνών επιχειρηματικών κολοσσών, που συμβιβάζονται με τους κρατικούς φορείς τους οποίους λήστευαν καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό από τα κλεμμένα, με τη δέσμευση ότι θα σταματήσει κάθε δικαστική ενέργεια, θα κλείσει ο φάκελος και δεν θα δοθεί κανένα στοιχείο σε καμία δικαστική αρχή άλλης χώρας. 
Προς το παρόν, έχουν χάσει τον ύπνο τους...
ΠΑΡΟΝ