8 Δεκ 2016

Κι όμως, στελέχη της ΝΔ… πανηγυρίζουν υπέρ του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Aυτό κι αν λέγεται κατάντημα για τη σημερινή Κεντροδεξιά. Την πάλαι ποτέ περήφανη παράταξη της χώρας, που είχε χαράξει διαχωριστική γραμμή με τη διαπλοκή, την εποχή του Κώστα Καραμανλή, πληρώνοντας το γνωστό
τίμημα, με τον κανιβαλισμό που ακολούθησε στα χρόνια του τελευταίου των Παπανδρέου.
Η είδηση ότι ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίός διώκεται σε βαθμό κακουργήματος από την ελληνική Δικαιοσύνη για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009, “αθωώθηκε”, έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς στα social media. Και όχι μονάχα από τους αυτονόητους υπόπτους, δηλαδή τους υποστηρικτές και ευεργετηθέντες από το δίδυμο Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη. Αλλά ακόμη και από στελέχη που κινούνται στον χώρο της σημερινής Νέας Δημοκρατίας.
Η είδηση φυσικά ήταν διαφορετική. Ο Γεωργίου δεν αθωώθηκε για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009, που οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο, αλλά για το γεγονός ότι ήταν… διπλοθεσίτης, στην ΕΛΣΤΑΤ και στο ΔΝΤ. Αυτή τη λεπτομέρεια ωστόσο δεν την πρόσεξαν οι… λάτρεις του Ανδρέα Γεωργίου και του διαχρονικού συστήματος ΠΑΣΟΚ. Επειδή δεν υπήρχε στον… τίτλο του σχετικού θέματος.
Και κάπως έτσι προσπάθησαν να δημιουργήσουν διαφορετικές εντυπώσεις. Να πουν μια δική τους αλήθεια. Πόσο τραγικοί. Πόσο μίζεροι. Πόσο μοιραίοι.
https://ysterografa.gr/