7 Δεκ 2016

«Καναλάρχης» εισέπραττε μισθό δημοσίου υπαλλήλου –Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών

Σε κάθειρξη δώδεκα ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα και τους περιοριστικούς όρους της εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και .....
εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού στην Καλαμάτα Νίκος Φλαούνας.
Όπως γράφει η εφημερίδα Κόντρα που αποκάλυψε το θέμα από το 2010, ο Ν. Φλαούνας καταδικάστηκε ομόφωνα από το Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για απάτη σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 235.000 ευρώ, καθώς από το 1989 μέχρι το 2009, εμφανιζόταν ως υπάλληλος του υπουργείου Γεωργίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν δημοσιογράφος της «Αυριανής» και μετέπειτα ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού στην Καλαμάτα!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ν. Φλαούνας ήταν από το 1989 μόνιμος υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (κατηγορία Διοικητικό ΔΕ) στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Γεωργίας. Στο μεταξύ, ο κ. Φλαούνας είχε ήδη γίνει (από το 1998) ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού στην Καλαμάτα, αλλά συνέχισε να μισθοδοτείται κανονικά από το Δημόσιο! Μάλιστα, είχε κάνει αγωγή και είχε επιδικάσει αποζημίωση 33.520 ευρώ σε εκδότη καλαματιανής εφημερίδας, που τον είχε χαρακτηρίσει «αυριανιστή, τρωκτικό, αρπακτικό και κρατικοδίαιτο», εξαπατώντας το δικαστήριο!
Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ξέσπασε σάλος και ο κ. Φλαούνας εμφανίστηκε στο κανάλι του δηλώνοντας ότι «ουδέποτε ήμουν δημόσιος υπάλληλος», ενώ, όπως γράφει η εφημερίδα, δύο μέρες μετά υπέβαλε παραίτηση από τη θέση του υπαλλήλου του υπουργείου Γεωργίας, με φαξ!
http://www.aftodioikisi.gr/