10 Οκτ 2016

ΑΠΟ τσιφτετελια οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πανε καλα!!!!

Την ώρα που τα ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψεκάζουν με χημικά τους συνταξιούχους και στα Ειρηνοδικεία της χώρας οι πολίτες διακόπτουν τους πλειστηριασμούς των υπερχρεωμένων από τα μνημόνια νοικοκυριών, τα στελέχη της συγκυβέρνησης τόρριξαν στους χορούς και τα τσιφτετέλια.

Μετά τα πάρτυ στου Μαξίμου, οι χοροί κατεβήκανε και στα νότια.
Ο γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας που ξιφουλκεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ πιο πολύ κι απ’ ότι για τους ΑΝΕΛ περιμένοντας κυβερνητική θέση στον ανασχηματισμό κι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά, Εύη Καρακώστα ανεβασμένοι κι οι δυό, σε κατάσταση εξουσιαστικής κυβερνητικής μέθης, σε τσιφτετέλια και τσαλιμάκια σε γνωστό μαγαζί στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, απ’ όπου κι οι φωτογραφίες.
Με αστυνομική προστασία πάντα, μη τυχόν και τους αναγνωρίσει κάποιος από τους πολίτες που πίστεψαν στις εξαγγελίες τους και τώρα χάνουν δουλειά, σπίτια κι ελπίδα.

Με λάγνο βλέμμα και παθιάρικο ύφος ξεσαλώνει το ταιριαστό πολιτικό ζευγάρι μαθημένο σε Φάλτσο εξαγγελίες και σε πολιτικά τσιφτετέλια που τους έχουν βάλει και χορεύουν σαν σύγχρονα γιουσουφάκια, οι δανειστές.