23 Οκτ 2016

Τη 2η θέση στον κόσμο… κέρδισε τελικά η φωτογραφία της Νατάσας Καραμανλή! [pic διαγωνισμού]

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης.
Οι Έλληνες, τελικά, όσο μικρός λαός και είναι σε πληθυσμιακό επίπεδο, όταν θέλουν, όλα τα μπορούν! Αυτό αποδείχτηκε και στην περίπτωση
της Νατάσας Καραμανλή  -Παζαΐτη την υποψηφιότητα της οποίας ενίσχυσε όσο μπορούσε περισσότερο το RPNtv.gr για να καταταγεί δεύτερη στον κόσμο στο διαγωνισμό που έγινε μέσα από το Facebook για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!
Το δε σχετικό άρθρο που δημοσιεύσαμε για να παρακινήσουμε τους Έλληνες να ψηφίσουν, μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση στις δημοφιλέστερες αναρτήσεις του portal μας.
Στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό, λοιπόν, για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού«Pink Glove Photo Competition», ως μοναδική ελληνική υποψηφιότητα συμμετείχε η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη με μία εξαιρετικής δημιουργίας -και λήψης- συμβολική φωτογραφία, που φέρει την ονομασία «helping hand»: «Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί».
Mε τη μία και μοναδική ψήφο που είχε και έριξε ο καθένας μας στην εκπληκτική φωτογραφία “helping hand” της Νατάσας Καραμανλή την αναδείξαμε δεύτερη σ’ όλο τον πλανήτη!
Να θυμίσουμε ότι η Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.
Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη πήρε η φωτογραφία.
Η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη, γενική χειρουργός, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία «pink glove», ως η μόνη ελληνική συμμετοχή.
Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης είχε και έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η δημοφιλέστερη φωτογραφία πρόκειται να γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.
Το RPNtv.gr παρακινεί εσάς, ειδικά τις Ελληνίδες γυναίκες, αλλά γιατί όχι και τους άντρες, να αναρτήσετε τιμητικά ως εξώφυλλο για τουλάχιστον μία εβδομάδα στον τοίχο του χρονολογίου σας, στο Facebook, την παρακάτω φωτογραφία της Νατάσας, αφού για τους Έλληνες πρώτη νικήτρια στην καρδιά μας είναι αυτή! 

φωτογραφία-helping-hand-Νατάσα-Καραμανλή-Παζαΐτη
http://rpntv.gr/