27 Σεπ 2016

Τούμπα ,KΩΛΟΤΟΥΜΠΑ οι Οικολόγοι: Τώρα λένε ότι θα ψηφίσουν τις διατάξεις για την ΕΥΔΑΠ

Οι δηθεν ανταρτες Τσιρώνης και Δημαράς.«Τέλος καλό όλα καλά» λένε από την κυβέρνηση αφού οι Οικολόγοι πράσινοι της κυβέρνησης πείστηκαν να πουν «ναι» το βράδυ
στην ψηφοφορία.
Η δήλωση των δύο ..
βουλευτών, στην ιστοσελίδα τους ότι «το νερό είναι αναπαλλοτρίωτο δημόσιο αγαθό και οι Οικολόγοι Πράσινοι βουλευτές ψηφίζουν ΟΧΙ στο άρθρο του Πολυνομοσχεδίου», άναψε φωτιές στα κυβερνητικά κλιμάκια που «επιστρατεύτηκαν»ώστε να πείσουν τους δύο βουλευτές εκ των οποίων ο ένας και αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος να ψηφίσουν τελικά το επίμαχο άρθρο του Νομοσχεδίου.
Έπειτα από πυρετώδεις διαβουλεύσεις και παρασκηνιακές διεργασίες, περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και οι δύο βουλευτές των Οικολόγων ανακοίνωσαν ότι το πρόβλημα... λύθηκε και οι κύριοι Τσιρώνης και Δημαράς θα υπερψηφίσουν τελικώς τις διατάξεις που έλεγαν ότι θα καταψηφίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήθηκε να συμπεριληφθεί στο σχέδιο νόμου μια νομοτεχνική βελτίωση σύμφωνα με την οποία θα γίνεται ανφορά στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι δεν μπορεί να γίνει ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ύδρευσης.