26 Σεπ 2016

Τι τρέχει με τον Δημαρά; Ξαφνικά γεννά “ερωτήματα” και προκαλεί … “ερωτηματικά”

Πολύ προβληματισμό, μαθαίνουμε ότι προκαλεί, τις τελευταίες ( ιδιάιτερα κρίσιμες ) ημέρες, στο Μαξίμου, η ξαφνική “ευαισθητοποίηση” του Γιάννη Δημαρά, σε μια σειρά θεμάτων, από το …
ρεύμα της Πικροδάφνης ( Παρασκευή ) μέχρι (σήμερα) το ν/σ για ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ και το συντελεστή Υγείας σε νέους και αγρότες. Γνωστός για τις αμφιταλαντεύσεις του για τις οποίες κάθε φορά επικαλείται και την ιδιότητά του οικολόγου-συνεργαζόμενου με τον ΣΥΡΙΖΑ, διέκρινε ξαφνικά, σήμερα, που η κόντρα με το συντονισμένο μετωπο αντιπολίτευσης και καναλαρχών για τις άδειες έχει πάρει διαστάσεις ανοιχτής προσπάθειας “βίαιης ανατροπής” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ, ευθύνες διαχείρισης της ισχύουσας κατάστασης. «Υπάρχουν ερωτήματα και αοριστίες σε σχέση με ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ. Οι οικολόγοι δίνουν βάρος στο νερό και επιμένουν ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι να κατοχυρωθεί ο δημόσιος χαρακτήρας και έλεγχος των εταιριών αυτών», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ακόμα, αναρωτήθηκε πως δέχθηκε η κυβέρνηση να καταργηθεί ο μειωμένος συντελεστής υγείας για νέους και αγρότες.
ΥΓ: Επειδή οι μέρες και οι ώρες, είναι “πονηρές”, πολλοί, σκέπτονται πολλά … και καλό είναι να μην διδονται αφορμές. Εκτος αν … τρέχει κάτι, και όχι το … νερό!
Πηγη: newspost.gr