27 Σεπ 2016

Πιέζουν τον Μητσοτάκη να κάνει δήλωση για υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ...δεν εχει πει λεξη ο ΚΟΥΛΗΣ για τους στρατιωτικους ...τους πουλησε...

Η εκκωφαντική σιωπή της ΝΔ για οτιδήποτε έχει σχέση με την Εθνική Άμυνα, έχει προκαλέσει ανησυχία στα κομματικά της στελέχη τα οποία ασχολούνται με τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η ΝΔ εδώ και μήνες δεν ακούγεται πουθενά στον χώρο των ΕΔ και όταν αυτό σπανίως συμβαίνει …δεν είναι για καλό. Η ΝΔ δικαίως ή αδίκως, “χρεώνεται” διάφορες “συνδικαλιστικές προσπάθειες” ή διαχείριση “κοινωνικών αιτημάτων”.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είπε ούτε λέξη για τις ΕΔ, ακόμη και στην διήμερη παρουσία του στην ΔΕΘ.
Σ΄ αυτό το κλίμα γίνονται προσπάθειες ώστε να πειστεί η ηγετική ομάδα της ΝΔ να τοποθετηθεί δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί. Η επιλογή του θέματος έχει γίνει και είναι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, θα υπάρξει δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία το  υπόλοιπο 50% της απόφασης του ΣτΕ θα υλοποιηθεί από την κυβέρνησή του σε βάθος διετίας.25% θα δοθεί τον πρώτο χρόνο και 25% τον δεύτερο.
Πότε θα γίνει η δήλωση άγνωστο ακόμη.
http://www.militaire.gr/