28 Αυγ 2016

Τηλεοπτικές άδειες: Αυτά είναι τα δωμάτια που θα μείνουν οι καναλάρχες...


«Ο Γιάννης Αλαφούζος διαμαρτυρήθηκε επειδή οι σαμπάνιες δεν είναι γαλλικές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επειδή δεν χωράει στο τζακούζι, κι ο Δημήτρης Κοντομηνάς για την απουσία χαβιαριού και άσπρης τρούφας»…


Αρχικά, οι καναλάρχες θα διαγωνιστούν στους κρίκους και στο τραμπολίνο αλλά, αν υπάρξει ισοπαλία, θαμονομαχήσουν στη σκοποβολή από 10 μέτρα και θα σημαδεύουν ο ένας τον άλλον.

Είναι η πρώτη φορά που...
γίνεται διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες στην Ελλάδα, αφού σχεδόν τριάντα χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης τα κανάλια ήταν παράνομα αλλά κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα τι πήγε στραβά και η Ελλάδα χρεοκόπησε.

Με το πού έχασε η Ελλάδα την άδεια να είναι χώρα -και μετατράπηκε σε αποικία/μπανανία/προτεκτοράτο-, κρίθηκε αναγκαίο να πάρουν επιτέλους άδεια τα κανάλια, μπας και πάψει ο κόσμος να τα λέει μπoυρδέλα και χουντοκάναλα, όπως και είναι.

Πάντως, είναι θετικό ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες γίνεται πριν την κατάργηση της τηλεόρασης παγκοσμίως, αφού θα γελούσε όλος ο κόσμος μαζί μας, αν κάναμε διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες, όταν δεν θα είχε μείνει τηλεοπτική συσκευή πάνω στον πλανήτη.

Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο και άνετο περιβάλλον για τους καναλάρχες και τους συνεργάτες τους, ώστε να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους αλλά αυτοί έχουν πάρα πολλά σπίτια, οπότε τους έφτιαξε εννιά σούπερ δωμάτια για να αισθάνονται σαν στα σπίτια τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος διαμαρτυρήθηκε επειδή οι σαμπάνιες δεν είναι γαλλικές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επειδή δεν χωράει στο τζακούζι, κι ο Δημήτρης Κοντομηνάς για την απουσία χαβιαριού και άσπρης τρούφας.

Οι καναλάρχες ανησυχούν επειδή πιστεύουν πως η κυβέρνηση τους μαζεύει σε ένα κτίριο για να το βομβαρδίσει και να τους ξεπαστρέψει για να ξεβρομίσει η χώρα.

Ο Νίκος Παππάς διαψεύδει τις ανησυχίες των καναλαρχών, υποστηρίζοντας πως μέσα στο κτίριο η κυβέρνηση θα έχει και τους δικούς της καναλάρχες, οπότε δεν έχει κανένα λόγο να το βομβαρδίσει...

pitsirikos.net