30 Ιουλ 2016

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ! ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΟΥ της Άννας Βαγενά...

Γιώργος Αλεξάτος

 Δηλώνει και είναι προσωπική φίλη του αμόρφωτου ηγετίσκου του ασήμαντου. Αυτή που πριν λίγα χρόνια έδινε σόου από κανάλι σε κανάλι, καταφερόμενη κατά των μεταναστών που κυκλοφορούσαν στο κέντρο της Αθήνας και εμπόδιζαν το φιλοθεάμον κοινό να πηγαίνει στο θέατρό της. Μέχρι που έβαλε και κάγκελα στα παγκάκια, ώστε να μην κάθονται οι βρομιάρηδες.

Εξασφαλίζοντας την παχυλή βουλευτική της αποζημίωση, αυτή η κυρία ψήφισε όλα όσα οδηγούν στην κοινωνική εξαθλίωση, μεταξύ των οποίων και την περικοπή του ΕΚΑΣ από δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους.

Αλλά είναι φιλάνθρωπος η κ. Βαγενά. Και έδωσε σε δέκα αναξιοπαθούντες το μερίδιό τους από το χρηματικό ποσό που η ίδια στέρησε σ' αυτές τις δεκάδες χιλιάδες. Κόβοντάς το από το υστέρημά της.

Ξέρετε τι είναι να στερείται μια Βαγενά ένα χιλιάρικο; Ξέρετε με τι ζόρια θα βγάλει τον μήνα με μερικά ψωροχιλιάρικα που της απέμειναν;
Πού να το ξέρετε; Σας έχει τυφλώσει η εμπάθεια και η οργή για εκείνον τον απλήρωτο λογαριασμό της ΔΕΗ. Λες και φταίει η κ. Βαγενά που μου μάθατε και ανάβετε θερμοσίφωνα καλοκαιριάτικα!