30 Ιουλ 2016

Προς Αξιοτιμον Προεδρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...Εσεις δεν εισασταν βουλευτης? δεν ψηφισατε τα μνημονια?

Οταν εισασταν βουλευτης προταξατε το κομματικο συμφερον η το συμφερον της πατριδας?
Θα ηταν προτιμοτερο κε Προεδρε να μην κανετε κριτικη στο Δ.Ν.Τ διοτι ειχατε την ευκαιρια να καταψηφισετε αυτα τα μετρα!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ειπατε καμμια καλη κουβεντα..
για τους συναδελφους σας που τα καταψηφισαν και διαγραφησαν....τους βαλατε στο πυρ το εξοτερο!!!ΤΑ ΛΑΘΗ του ΓΑΠ γιατι δεν τα διορθωσατε ?ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εισασταν?ΑΛΛΑ μας βαλατε ακομα ενα μετρο μες στην γη και τωρα  συνεχιζεται..
ΤΩΡΑ το προτιμοτερο ειναι να ζητησε ΣΥΓΝΩΜΗ για το λαθος που κανατε οταν ψηφισατε τα ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ...και οχι τωρα αλλες υποδειξεις.
ΕΧΕΤΕ σκοπο ολοι σας να μας τρελανετε?Θα δουμε σε λιγο και τον ΑΔΩΝΙ να γινεται ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ...Κε ΠΡΟΕΔΡΕ μιλησατε ως εκπροσωπος της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!
Αυτην την δηλωση επρεπε σαν βουλευτης να την εχετε κανει τοτε που επρεπε...
«Η έκθεση που δημοσιεύθηκε εχθές, η έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δείχνει πως έγιναν πολλά λάθη κατά το πρώτο πρόγραμμα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα. Λάθη τα οποία ακόμα εξακολουθούν να ταλανίζουν την ελληνική Οικονομία. Πιστεύω ότι η ομολογία αυτών των λαθών θα οδηγήσει, κατά την εφαρμογή του παρόντος προγράμματος και χωρίς να θίγουμε τη δημοσιονομική πειθαρχία που είναι απαραίτητη, στις διορθώσεις εκείνες που πρέπει να γίνουν. Γιατί δεν οφείλονται σε εμάς τα λάθη αυτά. Οι διορθώσεις του προγράμματος πρέπει να γίνουν έτσι ώστε το πρόγραμμα αυτό να εφαρμοστεί αλλά να γίνει περισσότερο φιλικό προς την αειφόρο ανάπτυξη της Ελλάδας. Εμείς θα κάνουμε όποιες μεταρρυθμίσεις χρειάζεται, για να διασφαλίσουμε την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Και ελπίζω και οι Εταίροι μας, ύστερα από αυτή την Έκθεση, να μας διευκολύνουν. Και το τονίζω, χωρίς να κάνουμε ούτε κατά κεραία πίσω ως προς τις υποχρεώσεις μας που αφορούν την δημοσιονομική πειθαρχία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος.