29 Ιουλ 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΣ»! Η απότομη αλλαγή του Λεβέντη – Τι συμβαίνει με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

LEVENTIS
Η συμπεριφορά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων έχει αλλάξει άρδην και όλοι το έχουν προσέξει.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο Βασίλης Λέβεντης πάει ανάλογα με τα κέφια του για το αν ..
θα σου μιλήσει ή όχι.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα:
Αν κάποιος επιχειρήσει να του μιλήσει στους διαδρόμους της Βουλής… αυτός «στρίβει» και δηλώνει «να απευθύνεσαι στον εκπρόσωπο του κόμματος, εγώ μιλάω μόνο με τον Τσίπρα».
«Ορισμένα από τα ραντεβού έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου και άλλα έξω» λέει ο πρόεδρος αφήνοντας έναν πέπλο μυστηρίου να πλανάται στην ατμόσφαιρα.
Πάντως, εμείς αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να μπει κάποιος στο Μαξίμου χωρίς να γίνει αντιληπτός;
Στην ερώτηση αυτή ο κ. Λεβέντης απαντά: «Όταν μπαίνεις με αυτοκίνητο που έχει φιμέ τζάμια, ποιος θα σε δει, ποιος θα σε αναγνωρίσει;».
Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έκανε κάποιες υποδείξεις στον κ. Τσίπρα αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, την αναθεώρηση του Συντάγματος και τον εκλογικό νόμο πληροφορώντας τον ότι «για μένα, πρόεδρε, η απλή αναλογική ήταν αγώνας ζωής».
Ο κ. Λεβέντης πρόλαβε και είπε ότι στις συναντήσεις που είχε με τον κ. Τσίπρα ούτε μία φορά δεν έκανε νύξη ο Πρωθυπουργός να προτιμήσει αυτόν σε περίπτωση που του «φύγει» ο κ. Καμμένος, ενώ για το εάν θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση, σημείωσε αλλάζοντας ύφος: «Του είπα ότι μπήκα στη Βουλή με 4% και το όνειρό μου είναι αυτό το 4% να το κάνω στις επόμενες εκλογές 14%. Δεν θέλω να το εξαφανίσω».
http://www.crashonline.gr/